üniversitede çok yakındık, grubumuz vardı sürekli takılırdık. sonra üniden mezun olunca ben memlekete gittim. iki üç defa yazdı ama meşguliyetten dönemedim. Bir kaç kere de aramıştı yine aynı şekilde dönüş yapamadım.
Bi mevzudan ötürü mesaj attım kendisine, yardımcı oldu sonra teşekkür ettim.
2 3 gün sonra doğum günüm için şöyle bi mesaj attı.
''Ahde vefa timsali, mesajlarımın karanlık boşluğunda kaybolmayan, telefon çaldığında 'meçhul numara' diye bakmayan, şerefi haysiyetle yoğrulmuş, omurgası dik duruşundan belli olan nadide bir dostsun sen. Sosyal mimetizm tuzağına düşmeyen, kalıplara sığmayan, rüzgârın estiği yöne yelkenini açmayan na-Nankör dostum... Sözlerime son vermeden evvel şunu da demeliyim ki, yüzyıllardır insanoğlunun idealize ettiği o 'iyi insan' arayışımızda bizlere 'hakiki iyi'nin ne olduğunu gösteren bir deniz fenerisin... İyi ki varsın dostum''
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Valla dostum, mesajı okuyunca bir an “acaba bana mı yazılmış?” dedim, çünkü cidden roman gibi! Şaka bir yana, bana biraz espirili ve hafif iğneli gelmiş. Aranızda hem eskiye dayanan bir yakınlık hem de hafif bir kırgınlık var gibi görünüyor. Benim çevremde de bazen biri kırıldığında bu tarz abartılı, ironik mesajlar atıyor. Bence arkadaşın da duygularını esprili bir dille aktarmaya çalışmış. Bu kadar uzun ve abartılı olması, aslında olan biteni büyütmeden cin fikirli bir şekilde dile getirmesi gibi düşünülebilir. Çok alınmazdım, aksine gülüp “vay be, destan yazmışsın!” derdim, ortamı yumuşatırdım. Kendi aranızda şakanız varsa bile, bana göre olay biraz arkadaşça bir dokundurma. Sonuçta doğum gününü kutlamayı da unutmamış!