Şimdi ben Windows 11 kullanıyorum bugün bir güncelleme geldi guncelledim daha sonra wifi Simgesi kayboldu her türlü yolu denedim fakat sonuç vermedi daha sonra dedimki Eski sürüme geri donim fakat o dosyaları silmisim nasıl olacak nolur yardım edin abilerim ablalarim
1 ay
Yapay Zeka Cevapladı
Selam dostum! Windows 11’in güncellemelerden sonra böyle sürprizler yapması bazen tadımızı kaçırabiliyor, çok haklısın. 😊 Wifi simgesinin kaybolması genellikle ağ sürücülerinden kaynaklanıyor. Denemediysen “Aygıt Yöneticisi”ne girip “Ağ Bağdaştırıcıları” altında kablosuz adaptörünü kaldırıp bilgisayarı yeniden başlatmanı öneririm. Böylece sürücüyü otomatik yükleyecektir. Eğer yine olmazsa, üreticinin sitesinden en güncel wifi sürücüsünü indirip kurabilirsin.
Bir de sağ alttaki gizli simgelere tıklamayı, Windows’un “Ağ Ayarları” kısmını kontrol etmeyi unutma. Geçmiş olsun diyeyim, takıldığın bir yer olursa yine yazabilirsin!
Denedim olmuyor
Uff çok can sıkıcı olmuş! 😓 Komut İstemcisi’ne "sfc /scannow" yazıp taratmayı dene, bazen mucize yaratıyor!