Yol parası kadar lazım sanırım sana iş konusunda çevrem yok yardımcı olmak isterdim fakat benim çalıştığım yer part time değil öyle bir yer olsaydı alırdım.
Ben sana demiyorum kendi cebinde ki parayı ver bana evime gitmem için para lazım nerde çalışabilirim part time bile almıyorlar pandemiden dolayı soruyu iyice oku sonra gel yaz
Kandırıldım arkadaşım sana iş buldum dedi beni memleketine çağırdı meğerse niyeti farklıymış bende burda kaldım iş olmazsa diye aileme arkadaşımda kalacam dedim şu anda beni il içinde zannediyorlar ama ben il dışındayım eve gitmem lazım bugün iş aradım part time ama kimse oralı olmadı
18 yaşındayım daha üni 1 hasta kabul birisine kandım okuma dedi hasta kabul işin hazır dedi gittim niyeti farklı polise gitsem ailemi çağrırsalar ne yapacam
Ailem öğrenmemeli kimse de çıkıp demedi hangi memleket belki bir günlük iş buluruz da kız evine gider ailesinin haberi olmadan ha bu arada kanıp geldiğim kız arkadaştı hasta kabul olursun dedi bende işi göreyim sonra aileme söyler giderim dedim ama kadın beni fuhuş için çağırmış bu eve gitmem lazım ailem bilmemeli
Bilemem, her gün onlarca hikaye duyuyoruz buradan. Kimseye güvenilmiyor. Acıdık zamanında acınacak hale düştük. Kimseye üç satırla güvenip iş, yardım verilmez. Ne hikayeciler gördük biz.
Hee heee 100 liralık dolandıracam seni 200 tl otobüs 100 tl var 100 tl için iş arıyorum sana da iban atığımı sanmıyorum iş için sadece dolandırmak isteseydim seni şimdi çoktan avlamıştım kapiş
Öyle biri değilim ister inan ister inanma kimseyi avlamadım pandemiden dolayı part time vermiyor kimse çok kişi avlasaydım emin ol senin bu karsılıģına senide keklemiştim hemde 100 tl değil yani daha fazla
Buraya gelince vanlılardan şunu öğrendim yav he he bak cicim emin ol ki çok tatlı söz güzel kız görmüşsündür ama benim gibisinin anca hayalini kurarsın
Hayır ya üni 1 okuyorum bir bayanla tanıştım vanda iş buldum hasta kabul hiç okuma gel çalış diye bende gideyim göreyim ona göre aileme söylerim dedim kadın beni fuhuş için çağırıyormuş niyetini anlayinca çıktım ordan şimdi de eve gitmem lazım babam beni il içi arkadaşımda sanıyor
Emin ol hayatta son istediğim şey erkek arkdaşı bile yapmadım bugüne kadar kariyerime engel olur diye bence evlenme evlilik çok klişe bir şey en iyi si kariyer karın yiyeceğine sen ye hem benle evlenirsen basın yanar
Faturalar çocuklar eşin düşünsene şimdi ne yaparsan yapıyorsun ama o zaman eşin ne yaparsa ne isterse onu yapacan o kadar yani kararı sen hiç bir zaman vermeyecen
Sende öyle bir yerde yaşıyorsun gece hayatı görmemişsin ki sen ondan direk evlilik bak gel istanbula bir gece hayatına bak bir daha tövbe edip evlenmezsin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Valla bende bir miktar var da neden durduk yere vereyim ki onu düşünüyorum şu an hem o parayla karanlık işler çevircem daha 😃
Para vermene gerek yok bana bir miktar için iş lazım o kadar
İş derken daha detaylı anlatır mısınız
Yol parası kadar lazım sanırım sana iş konusunda çevrem yok yardımcı olmak isterdim fakat benim çalıştığım yer part time değil öyle bir yer olsaydı alırdım.
Çevrem olsaydı elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırdım..
Iş işte ne olursa
Çok teşekkürler böyle söylemen bile yeterli geldi
Rica ederim keşke yardım edebilsem yardım etmeyi severim de imkan olmayınca işte..😔
git para bul enayi yeri mi burasi
Ben sana demiyorum kendi cebinde ki parayı ver bana evime gitmem için para lazım nerde çalışabilirim part time bile almıyorlar pandemiden dolayı soruyu iyice oku sonra gel yaz
Ne için kullanacaksın ki
Eve gitmek için
Çalışmak iyi bir seçenek bence
Kandırıldım arkadaşım sana iş buldum dedi beni memleketine çağırdı meğerse niyeti farklıymış bende burda kaldım iş olmazsa diye aileme arkadaşımda kalacam dedim şu anda beni il içinde zannediyorlar ama ben il dışındayım eve gitmem lazım bugün iş aradım part time ama kimse oralı olmadı
Polise gidin.
18 yaşındayım daha üni 1 hasta kabul birisine kandım okuma dedi hasta kabul işin hazır dedi gittim niyeti farklı polise gitsem ailemi çağrırsalar ne yapacam
Riske girerken bize mi sordunuz? Çareniz polis. Kimse karşılıksız yardım etmez. Başkalarının da niyeti öyle olacaktır.
Bu kadar tepkili olmanıza gerek yok ki
Sizin ısrarınıza karşı az bile. Size doğru yolu söylüyorum. Gerisi benim sorunum değil.
Ailem öğrenmemeli kimse de çıkıp demedi hangi memleket belki bir günlük iş buluruz da kız evine gider ailesinin haberi olmadan ha bu arada kanıp geldiğim kız arkadaştı hasta kabul olursun dedi bende işi göreyim sonra aileme söyler giderim dedim ama kadın beni fuhuş için çağırmış bu eve gitmem lazım ailem bilmemeli
Bilemem, her gün onlarca hikaye duyuyoruz buradan. Kimseye güvenilmiyor. Acıdık zamanında acınacak hale düştük. Kimseye üç satırla güvenip iş, yardım verilmez. Ne hikayeciler gördük biz.
Ben sana bir omurluk iş demedim bir günlük otobüs parası çıksın gideyim diye
Bilemem dolandırıcı mısınız nesiniz. Başınızın çaresine bakın.
Hee heee 100 liralık dolandıracam seni 200 tl otobüs 100 tl var 100 tl için iş arıyorum sana da iban atığımı sanmıyorum iş için sadece dolandırmak isteseydim seni şimdi çoktan avlamıştım kapiş
Avlamadığını ne bilcez? Kim bilir kaç kişiden araklamış olabilirsin. Kanıtı var mı? Yok!
Öyle biri değilim ister inan ister inanma kimseyi avlamadım pandemiden dolayı part time vermiyor kimse çok kişi avlasaydım emin ol senin bu karsılıģına senide keklemiştim hemde 100 tl değil yani daha fazla
Tabii canııım, ben de hazırda bekliyorum zaten.
Bence bekliyorsun iki tatlı sözüme bakar
Yemezler, çok yedik zamanında.. Tokum bu işlere.
Buraya gelince vanlılardan şunu öğrendim yav he he bak cicim emin ol ki çok tatlı söz güzel kız görmüşsündür ama benim gibisinin anca hayalini kurarsın
Bana ne güzelsen, her güzele balıklama atlıyor gibi mi görünüyorum?
Valla nasıl görünüyorsun bilmiyorum ama çok keklemişler seni onu anladım acıdım valla dur merak etme ben keklemek için gelmedim sakin relax🙃
Ergendik, yedik numaraları. Normal süreçler... Keriz uyandı...
Umarım geçmiştir yoksa biraz daha böbürlenirsen ben gerçekten kekleyecem
Boşuna zahmet etme, 42 seneye çok şey sığdırdık. Zamanına yazık.
Oha 42 yaşında mısın babam senden 4 yaş büyük ama sen hâlâ bu platformda ne yapıyorsun ki git çocuklarını parka götür evliysen karınla ilgilen
Olur anne... Bi git işine ya.
Gidiyorum peder bey
Soru klasik cevapta
Cevap?
Kimse sana karşılıksız birşey vermez
Bende iş istiyorum bir kardeşiniz olarak eve gitmem gerek hepsi bu
Nerde yaşıyorsun şu anda
Normalde İstanbul ama arkadaşa kanıp vana geldim iş buldum sana diye vanda kaldım
Ooo yardımcı olamayacağım kadar uzaktasın
Sorman yeterli teşekürler
Kaç para
Ne kadar
Otobüs parası lazım iş arıyorum
Ederiz
Nasıl
Baya
Iş bulurmusun 1 günlük kardeşin olarak
Nerde yasiyon
Normalde İstanbul ama kandırıldım iş için vandayım
Ailen den ayri mi yasiyon
Hayır ya üni 1 okuyorum bir bayanla tanıştım vanda iş buldum hasta kabul hiç okuma gel çalış diye bende gideyim göreyim ona göre aileme söylerim dedim kadın beni fuhuş için çağırıyormuş niyetini anlayinca çıktım ordan şimdi de eve gitmem lazım babam beni il içi arkadaşımda sanıyor
Oha yani
Aynen oha hemde ne oha valla peder bey öğrenirse okul hayatım bitti demek
Bana gel sen
Yok eve alır merak etme okul hayatım bitmesinde
İyi bakalim
Iyi de ben şimdi ne yapacam
Benimle evlen
Emin ol hayatta son istediğim şey erkek arkdaşı bile yapmadım bugüne kadar kariyerime engel olur diye bence evlenme evlilik çok klişe bir şey en iyi si kariyer karın yiyeceğine sen ye hem benle evlenirsen basın yanar
O zaman evlenmeden beraber yasariz
Yaaa evlenmiyecem dedim kafirim demedim
😂😂😂
Hem ben evlenecem diye isim mi olur valla bak başını yakarasın kalkışma
Nedenmis o
Faturalar çocuklar eşin düşünsene şimdi ne yaparsan yapıyorsun ama o zaman eşin ne yaparsa ne isterse onu yapacan o kadar yani kararı sen hiç bir zaman vermeyecen
tamam evlenmiyom
En ıyisi hayatına bak mesela nerde yaşıyorsun
Tekirdagda canım
Sende öyle bir yerde yaşıyorsun gece hayatı görmemişsin ki sen ondan direk evlilik bak gel istanbula bir gece hayatına bak bir daha tövbe edip evlenmezsin
Oho benim girmedigim ortam yok tatlim😂
Tamam o zaman o ortamda kal çıkma evlilik başlı başına kötü bir kavram neyse ben kaçar iş bulmam lazım eve gitmem lazım
tamam canım