- +1 yıl
Google'ye msvcp100. dll indir yaz ve bu dll dosyasını bir siteden indir. İndirmiş olduğunuz dll dosyasını Bilgisayarım -> Yerel disk (C) -> Windows -> System32 klasörüne at. Sorun çözülmüş olacaktır.
15 Yorumla- +1 yıl
Tamam bunu yaptım ondan sonra 0xc000007b hatası verdi ne yapmalıyım
- +1 yıl
Bu video yararlı olabilir belki. https://www.youtube.com/watch?v=LhFQV6jeg_M
- +1 yıl
Kaç gündür o videoya göre yapıyorum
- +1 yıl
Ve tekrar denedim oldu 😭 çok mutluyum
- +1 yıl
Tebrikler! Ne mutlu sana 😂😂😂
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
Buradan indirebilirsin.. Sonrada windows' un içine at.
https://www.dlldosyaindir.com/msvcp100-dll/110 Yorumla- +1 yıl
İndirdim ama yok tık yok
- +1 yıl
dll dosyasını windows içine attın bilgisayarında değil mi ? Attıktan sonra da görmesi için bilgisayarı kapatıp açman gerekiyor..
- +1 yıl
Onu da yaptım
- +1 yıl
sims 4 cd sinin içindeki açıklamaları okudun mu? tamamını yükledinmi? Cd arızalı olabilir okuyamıyor olabilir. Bir de bazı oyunlar çok ağır , grafik kartın destekliyor değil mi? Sanki bana cd romunu tam okuyamamış gibi geliyor. cd yi kontrol ettin mi çizik filan yok? Şayet oyunu internetten indirdiysen çalışmayacağı bir gerçek. Korsan cd cilerden 3 - 5 liraya alabilirsin Sims 4. ve crack' ıda içinde oluyor açıklamasıyla birlikte..
- +1 yıl
Korsan cd ci bulamıyorum :(
Sanrsam indirirken virüs p. Hatalı bulduğu şeyi indirmedi - +1 yıl
İnternetten indirdiysen çalışmaz asla.. Bulunduğun bölgede pazar kurulmuyor mu her pazarda 2 tane var hem film, hem oyun satıyorlar. :) . Korsan cd ciler üst geçitlerde ve merkez otobüs durak arkalarında olur hep. :) Ama en rahatı pazardan al. Gel bilgisayara kur sonra götür çalışmadı de başka oyun al onun yerine. :) :) :)
- +1 yıl
Ya ben hiç rast gelmedim çokta aradım oyun bağımlısı biriyim bir de
Bizim pazarda yok sizin pazara geleyim nerde - +1 yıl
İstanbuldaysan şayet Yeşilköy pazarına gelebilirsin çarşamba günleri..
- +1 yıl
Bu çarşamba ordayım sjjs
- +1 yıl
:) :) :)
Ettim geldi mi
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Visual C++ 2010 Redistributable Package (x86) ve Visual C++ 2010 Redistributable Package (x64) paketlerini microsofttan ara bul indir ve kur. Sorunun düzelicektir. Sorun devam ederse diğer yillarinkini de indir kur.
17 Yorumla- +1 yıl
2010 2012 denedim diğerlerini de şimdi indireceğim
- +1 yıl
Yorum için teşekkürler 😊
- +1 yıl
Evet ☺️
- +1 yıl
Yardımcı olayım ne kurdunuz? oyun veya program ise adını söyleyin.
111 Yorumla- +1 yıl
Dosyayı, google'dan indirmeniz gerekiyor.
- +1 yıl
Sims 4 ü indirdim ve 0xc00007 hatası veriyor
- +1 yıl
Windows 7 mi yoksa başka bir sürümü mü?
- +1 yıl
W 7
- +1 yıl
net framework, den kaynaklı'da bu hatalar çıka biliyor. Youtube'a hatadını ve İşletim sistemi bilgilerinizi yazıp ilk çıkan videodaki adımları uygulayın eğer olmaz, ise orda birden farklı yöntemler mevcut.
- +1 yıl
2 gündür deniyorum
- +1 yıl
Denetim masasından programlara girip net framework'ü, güncellemeyi denermisiniz eğer olmuyorsa silip tekrar yüklermisiniz.
- +1 yıl
Eğer buda cözüm olmaz ise, https://www.gezginler.net/indir/directx.html uyumlu olanı indirip kurun.
- +1 yıl
Büyük ihtimal DirectX'den vere bilir.
- +1 yıl
Denedim olmadı
- +1 yıl
Yorum için teşekkürler sorunumu çözdüm 😊
eğer msvcp100. dll dosyası yok hatası ise googledan aratarak indirmen lazım
125 Yorumla- +1 yıl
0xc00007b hatası nedir? Nasıl ortaya çıkar?
Windows işletim sistemlerinde, The application was unable to start correctly şeklinde bir hata çıkmakta. İşletim sistemini Türkçe kullananlar ise, “Uygulama düzgün şekilde başlatılamadı” şeklinde bu hatayla sıklıkla karşılaşmakta. Bu sorun, işletim sisteminin güncellemeleri sonrasında, önceki sürümde yüklü olan uygulamaların, düzgün başlatılamamasından kaynaklanıyor.
0xc00007b hatası nasıl giderilir?
Windows 7, 8.1 ve Windows 10 kullanıcılarının karşılaştığı 0xc00007b hatası sorunu için bazı küçük çözümler mevcut. Öncelikli olarak, bilgisayarınızı baştan başlatmanız, en basit çözüm olarak belirtilebilir.
Bir diğer çözüm ise uygulamaları, Yönetici modu ile çalıştırmak. Sorunlu olarak çalışan uygulamaya sağ tıklayın, özellikler sekmesine girin. Uyuyumluluk seçeneği altında yer alan Yönetici olarak çalıştır kutucuğunu işaretleyin. - +1 yıl
Yönetici olarak çalıştırmayı denedim olmadı.
- +1 yıl
Sonra procmon da hatalı dosyayı aradım dll dosyasını system den sildim yerine başka indirdiğim dllyi koydum bu sefer pes oyunum hata verdi sims de de düzelme olmadı
- +1 yıl
O değilde normal system e attım msvcp100. dll hatasını vermeyi bırakıp bu sefer 0xc000007b hatasını verdi
- +1 yıl
System32 ye atarsam ortalık hep karışmaz mı
- +1 yıl
64 bit olduğu için demiştim
- +1 yıl
64 o yüzden dediğiniz gibi yaptım ama sorun çözülmedi
- +1 yıl
Kurulu olduğu yer?
- +1 yıl
Onu da deniyorum
- +1 yıl
Atmadığım yer kalmadı
- +1 yıl
Şey yapsam mı tüm dll dosyalarını pcden silip tekrar bir yerden yüklesem
- +1 yıl
Orijinal denemedim dahada uğraşmayacağım en mantıklısını yapar yeni pc alırım yapacak birşey kalmadı
- +1 yıl
Hata veren dll i kökten silip dirext ten indirdim şimdi oldu 🥳
- +1 yıl
Teşekkürler yardımlar için 😊😊🤩🤩
- +1 yıl
Hacker var kankam solimmi sıkıntıyı hallettire
lim13 Yorumla- +1 yıl
😞😞
- +1 yıl
Ciddiyim
- +1 yıl
Tabi olur
- +1 yıl
Sorun ne
16 Yorumla- +1 yıl
Yazdım
- +1 yıl
Veren hatanın dosyasını googleye yaz oyunun adını da yaz dosyayı indir oyunun dosyasının içine at aynı sorun benim başıma geldi bu şekilde çözdüm
- +1 yıl
İşte ben denedim yine de olmadı saçma ama olmuyor
- +1 yıl
Orginal cd olmazsa böyle sorunlar oluyor malesef
- +1 yıl
İndirdiğim uygulama orijinal ( origin hesabımdan satın aldım )
- +1 yıl
Indirsen de aynı düzeni tutmuyor
- +1 yıl
Neye yardım edelim
11 YorumlaGüncelledim
Nihat hatipoğluna sor o bilir..
10 YorumlaNeyi?
11 Yorumla- +1 yıl
Güncelledim
- +1 yıl
Ben error
12 Yorumla- +1 yıl