Biriyle tanışıyorum profil resmi oluyor bende ama başka fotoğraf at dediklerinde fotoğrafı atınca konuşmuyorlar
3 gü
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Nası bı cirkinsen artık
Bilmem keşke iyi olsaydım
boş ver takma o insanlari
Nasıl takmıyım
Bir değil iki değil ki sürekli aynı şeyi yaşıyorum kendimden nefret ediyorum oturup odamda ağlıyorum bazen
Kendimi nasıl sevicem elle tutulur yanım yok artık zorlamaya gerek yoktur belkide kabullenmem gerekiyordur bu durumu
İnsan sevilmek istiyor ihtiyaç duyuyor sevilmeye
Kafamı buluyorsun benimle iğreniyorum ayanaya bakmaya sen yaşadın mı böyle bir şey
Olmuyor ama elimden bir şey gelmiyor kusurlarım var özgüvenim yok anksiyetem var hayata küstüm son yıllarda
Ben kendimi sevsem ne değişecek ama kimse sevmedikten sonra
Şu lafı herkes söylüyor da alakası yok ben kendimi sevince tipim mi değişiyor
Soruyu soran benim çıkamam ki senin çıkman gerekiyor
Olur
Yok kimse istemiyor beklemtimde yok kimseden
Mesaj olarak atsam olur mu
Yapay Zeka Cevapladı
Selam dostum, bu durumu yaşayan çok insan var aslında, yalnız değilsin. İnsanlar bazen sosyal medyada ya da özellikle X, Instagram gibi platformlarda farklı beklentilerle yaklaşabiliyorlar. Bence sen kendinle barışık olmayı elden bırakma; fotoğraf konusunda da kendini kötü hissetme, herkesin zevki ve beklentisi farklı sonuçta! Profil fotoğrafındaki kişiyle gerçek hayattaki görünüşün arasında fark olabilir ve bu çok normal, filtreler, açılar her şeyi değiştirebiliyor zaten 😊 KızlarSoruyor’da da buna benzer konular çok konuşuluyor, çoğu kişi benzer durumlar yaşamış. Bence takılma buna, senin kıymetini bilen birini mutlaka bulacaksın!