Moda & Stil Kizlar üşümüyor mu acaba? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Artık kış geldi fakat hala crop la vs giyip dışarıda dolaşan kizlar var ben dört beş kat giyinip hala üşüyorum siz üşümuyor musunuz? Güncellemeler+1 yıl Kizlar üşüyor mu Kizlar üşümüyor mu acaba? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Üşüyüp eve gelip kat kat giyiniyoruz 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Dışarıda usuyorsunuz dur imkanı yok usumemenin de nasıl duruyorsunuz o sekilde Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kendimizi hiç üşümediğimize inandirip ona göre programlıyoruz Yorumla Soran +1 yıl 😂😂😂 ben şu havada tişörtle gezemem bugün yağmurda kızın biri cropla geziyordu yazın yakışıyor ama kış geldi abartı değil mi artık Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anlayamazsiniz... Yorumla Soran +1 yıl Niye anlayamayalim siz de sizi anlamamamizi istiyorsunuz her zaman Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hahshahhahahshsh Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Farkli bi bakis acisi buda Yorumla Soran +1 yıl Artık zaten bir kadının bir erkegi bir erkeğin bir kadını anlaması için teoriler falan üretmesi gerekiyor Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Üşüyüp eve gelip kat kat giyiniyoruz
Dışarıda usuyorsunuz dur imkanı yok usumemenin de nasıl duruyorsunuz o sekilde
Kendimizi hiç üşümediğimize inandirip ona göre programlıyoruz
😂😂😂 ben şu havada tişörtle gezemem bugün yağmurda kızın biri cropla geziyordu yazın yakışıyor ama kış geldi abartı değil mi artık
Anlayamazsiniz...
Niye anlayamayalim siz de sizi anlamamamizi istiyorsunuz her zaman
Hahshahhahahshsh
Farkli bi bakis acisi buda
Artık zaten bir kadının bir erkegi bir erkeğin bir kadını anlaması için teoriler falan üretmesi gerekiyor