Instagramdan birisine açıldım ve yine reddedildim artık canıma tak etti intihar edeceğim?

Bu gece büyük ihtimalle intihar edeceğim artık bu yalnızlık bu sevgisizlik benim canıma tak etti ulan 1 gram sevgi istedik be paramız yok ne yapalım zengin ben de olmak isterdim niye kimse sevmiyor beni neden kendimi ben mi yarattım ben mi böyle olmak istedim arkadaş kaldıramıyorum artık 22 yaşındayım 1 gram sevginin ne olduğunu görmedim ya Az bir şey sevgi istedim ne istedim ya bu gece başarabilirsem öldüreceğim kendimi yaşamamın kimse için bir anlamı yok ölmemin de kimse için bir anlamı olmaz diye düşünüyorum bu hayat niye bu kadar adaletsiz dışarıda deniyoruz olmuyor orada deniyoruz olmuyor herkes abaza gözüyle bakıyor bütün erkekler aynı diyorlar ben ne yaptım abi ben kime ne yaptım ne günah işledim ben kime ne zararım oldu az bir şey sevilmek bilmek istedim be bu da benim hakkım değil mi ya şu satırları gözyaşları içerisinde yazdım benim hak ettiğim hayat bu değildi ben böyle bir hayat istemedim

Instagramdan birisine açıldım ve yine reddedildim artık canıma tak etti intihar edeceğim?