Dün instagramdan pubg alim satım sayfasından bi hesap beğendim ve almak için şahısla irtibata geçtim , birçok kanıtlı vs diye hesap satıldığını paylaşmış gelen dekont vs inandım.. instagram sayfasinda birde WhatsApp numarasini koymus wp si işletme hesabı bildiğiniz
Instagram'da 45 gün içinde iade ve değişim falan dedi diye inandim , seçtiğim hesabi gondersin diye beklerken satılmış baska hesap begenin dedi ben butceme uyani seçtim yine , oda satildi dedi, ve 2bin tl daha gönder su hesabı hazırlayalım dedi yok ozamaan iade istiyorum diyince yan çizdi anladım ki dolandiriliyorum ( cimere sikayette bulundum konusma ve hesap ekranları ile birlikte) bugun de polise şikayet edeceğim , ama evdekilerin de haberi yok 🙄 Sizce bu durumda parami alabilirmiyim , yapabileceğim şeyler neler lütfen yardımcı olun
Instagram'da 45 gün içinde iade ve değişim falan dedi diye inandim , seçtiğim hesabi gondersin diye beklerken satılmış baska hesap begenin dedi ben butceme uyani seçtim yine , oda satildi dedi, ve 2bin tl daha gönder su hesabı hazırlayalım dedi yok ozamaan iade istiyorum diyince yan çizdi anladım ki dolandiriliyorum ( cimere sikayette bulundum konusma ve hesap ekranları ile birlikte) bugun de polise şikayet edeceğim , ama evdekilerin de haberi yok 🙄 Sizce bu durumda parami alabilirmiyim , yapabileceğim şeyler neler lütfen yardımcı olun
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
bir halt alamazsin. bu hesaplarin al sat olayi da yasak zaten.
dolandıranı bulmaları lazım öncelikle
ne kadar para gönderdin?
3500
Dekont konusma vs her şey mevcut
iş poliste bitiyor
umarım alırsın
bence alırsın
Hesabı geri alacak birini tanıyorum ☺️
Hiç uğraşma bilgisayar uzmanı arkadaşım var o hesabı ondan alsın versin sana zaten haklısın
Ben paramın iade edilmesini istiyorum sadece
Tamam işte sen hesabı alacaksın o zaten paşa paşa geri verecek sana o zaman
Yapacağın bir şey yok
Şikayet edebilirsin ama eline Pek bir şey geçmez
Geçmiş olsun