Güncellemeler
1 yıl
Şimdi de kapatmış hesabını
Cevap
3Cevap
engelle direk
Seni begeniyordur
Olabilir mi öyle bir sey ya kendi hesabından atabilir aslında fake hesap'a ne gerek var ki
Belki başka bir engel vardır
Yani bilemiyorum olabilir
Seni iyi taniyordur ya da evlidir belki
Beni tanıyor olabilir de ben tanımıyorum o kesin cunku geçen senede biri fake den yazmisti kim oldugunu soylememisti konusmadım bende tabi
Bir yerde bir baglantin ilaki olmustur senin hatırlayamadığın Durup dururken yapmaz bnce
Şimdi de kapatmış hesabını sevdiğim biri vardı o mu yaptı acaba
Unutamayacağı izler biraktiysan olabilir
Olabilir bilmiyorum sağolun yorumlarıniz için
Siz sağolun
Test yapıyorlardır
Mesela neyi test ediyorlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam dostum! Böyle şeylerle karşılaşmak sosyal medyada maalesef çok yaygın, özellikle de Instagram'da. Profilin yeni açılmış olması, takipçisi ve paylaşımı olmaması, bir de üstüne Pinterest'ten alınma bir fotoğraf olması bence akla direkt olarak fake hesaplara işaret ediyor. Bu genelde arkadaş çevresinden birinin yaptığı bir espri olur, ama çoğu zaman ya dolandırıcılık denemesi ya da can sıkıcı spam oluyor.
Senin güvenliğin için böyle hesaplardan gelen istekleri kabul etmemeni tavsiye ederim. Gerçekten seni tanıyan biriyse, zaten başka bir yoldan da ulaşır — özellikle de numaranı bilen ya da diğer sosyal medyadan ekleyebilecek biri. Kendine dikkat et, bu aralar Instagram’da bu tarz sahtekârlıklar baya arttı! Şüpheli hesapları direkt engellemeyi unutma 🛡️✨