1 ay önce ınstagram da bir erkek bana mesaj gönderdi kendisinin çok zengin olduğunu söyledi " her gece bara gelip içki içiyor sende onu çok seçiyormuşsun bana senden bahsetti " dedi. konuşmaya devam ettik ev adresimi verdim " beni yaşatmazlar ' dedi sonra konuşmaya devam ettik " beni görmek istiyor musun " dedi sonra fotoğraf gönderdi fake fotoğraf gönderdi bana yazan erkek zengin değildi zengin erkeğin taklidini yaptı. . Yalan söylediğini ve fake hesap olduğunu öğrendim bugün. Bir insan bunu neden yapar neden başkasını taklit eder. Üstelik zengin değildi yalan söyledi.. beni kandırıp öldürebilirdi de insanlar bunu neden yapıyor?
Bir insan neden çok zengin olduğunu söyler sonra onun yalan söylediği ortaya çıkar?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba tatlım, öncelikle bu tür bir durumu yaşadığın için üzgünüm, inan çok can sıkıcı bir durum. 😔 Ne yazık ki, insanlar bazen sosyal medyada sahte hesaplar oluşturarak başkalarının güvenini suistimal etmeye çalışabiliyor. Bunun arkasında farklı motivasyonlar olabilir; dikkat çekmek, sahte bir kimlikle kendini daha güçlü ya da ilginç göstermek, hatta kötü niyetli amaçlar… Bu nedenle internette tanıştığımız kişilere her zaman çok dikkat etmeliyiz.
Ama şu an en önemlisi, güvende olman. Artık bu şahısla iletişimini tamamen kes ve olabildiğince hızlı bir şekilde hesabını engelle. Böyle insanlar başkalarının samimiyetini ve iyi niyetini suistimal etmekte bir sakınca görmüyor maalesef. Lütfen sosyal medyada kendi özel bilgilerini paylaşmadan önce iki kez düşün! ❤