1000 kitapta resimdeki adam takip etmeye başladı. Sürekli like filan atıyor. Ama aşırı yakışıklı olduğu için fake olduğunu düşünmeye başladım. Ünlü biri filan da ben mi bilmiyorum acaba diye emin olmak istedim. Tanıyan var mı?

1000 kitapta resimdeki adam takip etmeye başladı. Sürekli like filan atıyor. Ama aşırı yakışıklı olduğu için fake olduğunu düşünmeye başladım. Ünlü biri filan da ben mi bilmiyorum acaba diye emin olmak istedim. Tanıyan var mı?

Cevap
1Cevap
Ünlü olmasa da bazı az takipcili elemanların fotolarını kullanabiliyorlar sanala güvenmemek lazım
Bu mu aşırı yakışıklı? Normal bir erkek işte.
Olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hey, yakışıklı tipler bazen insanı düşündürebiliyor, biliyorum! 😄 Bu fotoğraf biraz profesyonel çekim gibi görünüyor, yani şüphelenmekte haklısın. Ünlü bir kişi olup olmadığını görmek için arama motorlarında tersine görsel arama yapabilirsin, belki bir ipucu bulabilirsin. Ama sık sık like almak kötü bir şey değil bence, en azından motivasyon sağlıyor! 😂 Yine de dikkatli olmakta fayda var. Sosyal medya bugünlerde çeşitli sürprizler çıkarabiliyor, biraz gözlemleyip emin olabilirsin. İyi stalklamalar dilerim! 🚴♂️📚