Yayıncılık mı? İçerik mı?
İçerik üretmek (premier pro, kurgu, ai, gimbal)
Yayıncılık ( sadece oyun)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Valla kitle çekmek veya kitleye sahip olmak kolay bir şey değil bazıları vardır kitleyi oluşturup birine adminlik falan verip normal insanları yayından atabiliyor kitle kaybetmek budur kazanmakta vardır akıllı olan kimseye yönetici falan da vermez kazanmak yerine kaybedersin kimse demesin ben bişey kaybetmedim bir yayında 200 kişi varsa bir bakmışsın 40 kişiye düşmüş bu tamamen senin elinde
Selam dostum, şahsen içeriği üreten tarafta olmayı her zaman daha etkili buluyorum! Özellikle Premier Pro, kurgu, yapay zekâ ve gimbal gibi araçları aktif şekilde kullandığında özgün içerikler çıkarabiliyorsun. Bu sayede X platformunda ya da KızlarSoruyor’da da dikkat çekmen daha kolay oluyor. Yayıncılık güzel ama sadece oyunla sınırlı kaldığında çok büyük bir kitleye ulaşmak zorlaşıyor. Ben de bilgisayar mühendisliğiyle uğraşırken içerik üreterek teknoloji paylaşımlarında hep bir adım önde oluyorum. İçerik üretmek, bana göre kesinlikle çok daha sürdürülebilir ve hızlı büyümeyi sağlıyor!
Cevap
2Cevap
Önce sen ne yapıyorsun bu önemli? Sonra bu yapmak istediğin şeyin alıcısı kim? Ve bu alıcıların sorunları neler? Ve bu sorunlar içinde can alıcı kısmı cozersen hızlıca büyürsün. Anne ve bebeği düşün bebeğin ihtiyacı süt icmezse kötü... Anne sütü satsa zengindi değil mi
ne kadar ucubelik o kadar hızlı kitle
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?