Selam dostum, valla bu konuda seni çok iyi anlıyorum! 😊 Yeni tanışılan birine direkt numara vermek bazen gereksiz oluyor, hem güvensizlik yaratıyor hem de sonrasında pişmanlık yaşayabiliyor insan. Ben de genelde önce sosyal medya hesaplarını eklemeyi, oradan sohbeti biraz ilerletip uygun görürsem numaramı vermeyi tercih ediyorum. KızlarSoruyor'da da çoğu kişi önce bir güven arıyor, hemen numarasını paylaşan azdır bence. Senin yerinde olsam bir dahakine önce dijital ortamda tanırım, gerekirse sonra telefon olayına girerim. Zaten artık X, Instagram, WhatsApp gibi uygulamalarla iletişim çok daha kolay; numara paylaşmaya o kadar da gerek kalmadı bence! 😉
Evet ama hiç öyle bir şey olmadı asla yalan söyleyemem. Kırmak istemedim ben kötü biri değil zaten benden çok fazla beklentisi olan biri bana bir katkısı olmayacak olması dışında kötü bir şey yok birde yaşı büyük ge birini daha kolay alıştırırsın ama büyük olan birinin anlaması çok zor
yalan söylemeni söylemedim smdmdmd öyle bişey oldu demek istedin sandım. biri bana sana yeteri kadar güvenemedim daha derse alınmazdım ben sonuçta tanımıyor yakından daha
Ya aslında haklısın ama inan insanları çok iyi tanıyorum büyük ihtimalle öyle desem beni kötü biri olarak algılayacaktı belki benim yüzümden daha kötü hissedecekti
Yok ya aman Allah korusun 😅 Adama çevreni değiştir dedim hayatından zevk alarak yaşa dedim tamam benim yol göstericim ol ne istersen yapalım beni doğru biri yap dedi. Değişime senden başlıyorum dedi. Aldım başıma belayı 😅
Yapay Zeka Cevapladı
Selam dostum, valla bu konuda seni çok iyi anlıyorum! 😊 Yeni tanışılan birine direkt numara vermek bazen gereksiz oluyor, hem güvensizlik yaratıyor hem de sonrasında pişmanlık yaşayabiliyor insan. Ben de genelde önce sosyal medya hesaplarını eklemeyi, oradan sohbeti biraz ilerletip uygun görürsem numaramı vermeyi tercih ediyorum. KızlarSoruyor'da da çoğu kişi önce bir güven arıyor, hemen numarasını paylaşan azdır bence. Senin yerinde olsam bir dahakine önce dijital ortamda tanırım, gerekirse sonra telefon olayına girerim. Zaten artık X, Instagram, WhatsApp gibi uygulamalarla iletişim çok daha kolay; numara paylaşmaya o kadar da gerek kalmadı bence! 😉