Evet veririm benim için böyle ufak tefek detaylar sorun olmaz. Herhangi bir sorunda konuşmak istemediğimi belirtirim zaten. Anlamıyorsa engellerim , başka numaralardan rahatsız ederse gider savcılığa dilekçe veririm. Ama her insana da böyle güvenilmez diye yaklaşmam. Yine az çok çoğu insanın gururu var. Birisi konuşmak istemediği zaman anlıyor ve ısrarla rahatsız etmiyor.
Yeni tanıştığım bırak, ben yıllardır tanıdığım birine zor veriyorum. 😀 İki üniversitede sınıftan bir kişiye verdim. Hala sohbetimiz var. Bir kaç kişi onlardan almış. Kursta bir kişiye vermiştim. Herkes istemişti ve geçiştirdim hemen. 😀 Uğraşamıyorum zaten bang bang telefon çalmasını. İşler yoğunken hiç çekemiyorum. Genelde sessizce olur. Bazen bırakırım masada öyle kalır akşama kadar.
Aradaki iletişime bağlı. Yani sohbet o noktaya getirmişse bizi veririm sorun olmaz.
Gerçi şu dönemde millet telefon numarasına gerek duymadan sosyal medya hesapları üzerinden iletişime geçmeyi de uygun görebiliyor, bir esprisi de pek kalmadı gibi telefon numaralarının...
Bu soruyu görünce bir gülme geldi sitenin müdavimlerinden bir abla var kendisiyle bir dönem çıktık devlet sırrı gibi telefon numarasını gizledi beni özelden arardı nedir yani altı üstü tlfon numarası baktın rahatsız ediyor engelle cokmu zor böyle kendini kasmanin anlamı yokki
Erkek olarak ve hepsinin adına söyleyebilirim ki ''EVET'' verebiliriz. Biz erkekler pek numara verme korkusu yaşamayanlarız. en fazla napabilir ki. Kadınlar bu konu da çok sağlamcı ve sağlamcı olmak zorundalar da. Kadınlar hemen vermez Erkeklere şimdi söyle anında verir :D
Güvenimi kazanmışsa belki o'na özel bir istisna düşünürüm. Çünkü zaman çok hızlı ilerliyor. Kıymetli bir insan bulduğumda tıpkı o aksiyon macera filmlerindeki gibi davranmak istiyorum. Kötü adamları doğrayıp sevdiceğimle firar etmek🙂
Veririm ne olacak gerçi erkek icin demesi kolay hani derler ya bekara karı boşamak kolaydir biz erkekler için kolay vermesi ama kadınlar verirken biraz daha temkinli yaklaşıyor haklı olarak manyagin birine denk gelip numarayı dağıtmasından korkarlar
Erkekler İçin bu genelde problem olmuyor. Ama Kadınlarımız tabi güvenip ya da karşı tarafı iyi bir şekilde tanımadığı için vermek istemezler. Saol sun Erkek Milleti Olarak O Konuda Kadınları Çoğu Kez Hüsrana Uğrattık 😏😏😏
Yani sırf zevk için görüşünün altına yorum atanı veya sevgili olmadı diye hesabı ele geçirileni gördüm. Sosyal medya özel yaşam isteyen için uygun bir yer değil. Herkesin en mahrem yeri özel hayatı ve bedenidir. Bu yüzden özel hayatınızı anlatıp bedenimizi güvenip birilerine atmamak lazım. Aynı şekilde kendimiz ve ailemiz için biriktirdiğimiz sermayemizi de iyi şifreler ile korumalıyız.
o zaman şunuda söyliyim hesabı çalabilmen için o kişi hakkında bilgi sahibi olman ve koyabileceği olası şifreleri tahmin etmen gerekir ya da sözlük saldırısı yapıp çeşitli uygulamalarla hesabın şifresini kurabilirsin bu saniyeler dakikalar saatler alabildiği gibi yıllarda sürer ama elinde sonunda şifre kırılır ve bunları yapabilmen için bilgisayar dilini bilmen gerekir bunun içinde bilgisayar mühendisliğinin bilgisine sahip olman gerek
Bilgisayar mühendisliğine gerek yok ki şu an liseler de bile kodlama öğretiyorlar. Orta okuldan beri bilgisayarlara tutkulu olan insanlar biliyorum. Instagram, Facebook, WhatsApp gibi çok fazla açığı olan platformlar var. Hepsi para kazanmak için birçok firmaya hak tanıyor. Senin sosyal medyaya koyduğun gizlilik şartı verilen resimlere bile erişim sağlıyorlar. Bilgilerine devletlere satıyorlar. Bir kişinin bilgilerine ulaşmak zor değil yani. Amacı hırsızlık olan iyi bir hacker bu bilgileri kullanmaz zaten. Bu tarz hackerlar genelde banka hesabı çalar ve o hesabı satar. Bunu da en basitinden çeşitli uydurulmuş sitelerce yaparlar. Ve parasını aklar. Baya geniş bir sistem kim ne nasıl alıyor anlatırdım ama kelime sayısı geçmesin. Benim dediğim eylemleri halktan kişiler sapkınlıklari veya zevkleri için yapıyor. Bu arada ınstagram açığı ile ilgili sana Mavi Bebek Oyununu araştırmanı tavsiye ederim.
bunları daha önce banka hackleyen bir hacker anlatıyor röportajı var gazetelerde falan çıkıyor bir çok bilişim suçundan canlı yayında youtuber instagramını hackletiyor saniyeler içinde şifreyi kırıyor her bir ayrıntıyı anlatıyor