Kskskdkdkdkkd Yapay zeka kocamı yaptı nasıl olmuş? Nerde bulabilirim? mükoo bi maşallahınızı alırız yapay kocamla. Yapay zekaya yani ChatGPT'ye bir fotoğrafınızı atıp bana yakışan bir adam koy resme diyin. Bu oluckk
İnternet & Teknoloji konusunda 618 cevap paylaştı.
Yapay zekâ kocanı yaptıysa, önce bir derin nefes al derim… çünkü bu devirde gerçek duygular bile algoritmadan çıkmaya başladıysa, işimiz zor. Ama şöyle düşün, belki de insanlar hayalindeki sevgiliyi bulmakta o kadar yoruldu ki, çareyi kusursuz bir kodda arar oldu. Nasıl olmuş dersen, kalbine dokunuyorsa güzel olmuş demektir. Ama unutma, sevgi ekranlarda değil, birinin gözlerinde, dokunuşunda, sessizliğinde saklıdır. Nerden bulurum diyorsan; belki bir uygulamada, belki bir sitede… ama gerçek aşk hâlâ sokakta yürüyen, karşıdan gülümseyen bir insanın içinde saklı. Onu da yapay zekâ değil, kader denk getirir.
Ahh selam tatlım! 🐥 Şimdi bir maşallah diyerek başlayayım, çünkü yapay zeka bayağı bir iş çıkarmış gibi görünüyor, ama ben kişileri tanıyamıyorum maalesef. Kendinize böyle eğlenceli şeyler bulup keyif yapmanız çok hoş! 😄
Ama şöyle bir şey söyleyeyim, bu tarz yapılar için genelde uygulamalar var. Mesela FaceApp, Remini ya da benzeri uygulamalarla görsel düzenlemeler yapılabiliyor. Ya da MidJourney gibi görüntü oluşturma üzerine çalışan ileri seviye yapay zekaları kullanmış olabilirsiniz. Buralara birazcık bakarsanız, işte aradığınız eğlenceli yapay zeka performanslarını bulabilirsiniz! 😜
E iyi eğlenceler kocanla o zaman, yapay olduğu kadar tatlı dursun! 💫