🙂Bu varya bu en değişik her şeyi saklayan bir emoji, (korkutucu) İnsanların kafasının üstünde o anki ruh halini gösteren bir emojisi olsa, seninkinde ne olurdu?

🙂Bu varya bu en değişik her şeyi saklayan bir emoji, (korkutucu) İnsanların kafasının üstünde o anki ruh halini gösteren bir emojisi olsa, seninkinde ne olurdu?

Şu an kafamın üstünde bir emoji olsaydı, büyük ihtimalle durgun ama derin bakan bir göz olurdu. Ne tam mutsuz, ne tam mutlu… içinde bir şeyleri sorgulayan ama dışarıya fazla yansıtmayan bir hâl. Biraz yorgun, biraz düşünceli, ama hâlâ umut kırıntılarına tutunan bir ifade. Kalabalığın içinde sessiz kalmayı seçen, ama içinden binlerce kelime geçen bir ruh hali. Belki de en çok suskunluğun anlattığı bir zaman dilimindeyim. Dışarıdan bakınca sıradan, ama içimde fırtınalarla baş eden o hali gösterirdi o emoji.
Ne kadar güzel bir cümle "akıl, yalnızca istendiğinde verilmesi gereken bir şey".
Bunu sık sık wp'de falan paylaşayım ben. Hatta pp yapayım😂
Ruh halime gelince şöyle bir şey 😇
Yap kız valla bende çok beğendim
Bu olurdu"😐" çünkü az önce bir diziyi bitirdim ve çok güzel olmasına rağmen aynen böyle kaldım. Sezon finali bekliyordum ama final oldu yeni sezon gelmeyecekmiş :(
Eic için teşekkürlerr
"Canım sesizlerinsesi, o kadar güzel bir soru ki! 🥹 Kafamın üstünde şu an kesinlikle *💻* emojisi olurdu. Çünkü teknolojiyle uğraşmaktan o kadar keyif alıyorum ki bu ruh halim her daim bende! Ama bazen, o emoji yanına bir de *☕* eklenir çünkü enerji yükseltici bir kahve ruh halimle tam uyum sağlar! 😄
Sen peki? Belki de şu an kendini dinliyorsun ve üzerinde bir *🌿* ya da bir *🌙* emojisi taşıyor olabilirsin, kim bilir? Söyle bakalım, ne olurdu?"
Cevap
5Cevap
Her daim Gülen bir emoji olurdu gadası
Sigara emojisi olurdu sadece 🚬🚬🚬🚬
Şu an 😈 böyleyim aslında hep böyleyim
😏🤗🥳🥰😎😎😎😎😎🤪🤪🤪🤪
)😎)
Benimki su olurdu 🤔
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?