Kişilik & Karakter Ruh haliniz bir emoji olsa hangisi olurdu😊? JacquisLove Takip Et Guru Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Oldukça gergin, yoğunKafamı kesip bu emojiyi koysalar yeri..Musmutlu cumalar🥰 Ruh haliniz bir emoji olsa hangisi olurdu😊? Cevapla Emoji Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. Kırık kalp olurdu 0 0 Yorumla
morcivcikkkkk Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl 🤧🤧bugün full böyleyim valla djdjd kapmışız şifayı 1 2 Yorumla JacquisLove +1 yıl Geçmiş olsun Yorumla morcivcikkkkk +1 yıl Sağoll Yorumla
Elfida277 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Yüzüm gülüyor ama kalbim acıyor yanıyor özlüyorum 😢 0 4 Yorumla JacquisLove +1 yıl Kimiiiğğ Yorumla Elfida277 +1 yıl Sevdiğim adamı Yorumla JacquisLove +1 yıl Ayrıldımı senden Yorumla Elfida277 +1 yıl Bilmiyorum 😔 Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,8b cevap paylaştı. ruh halim bir emojı olsaydı suretinde her türlü ifadeyi bulunduran bir emojı olurdu , nasıl bakarsan oyle görürsün misali 0 0 Yorumla
Pırasalıbörek Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl 😞😞😞 Bugünkü ruh halim 0 3 Yorumla JacquisLove +1 yıl Noldu Yorumla Pırasalıbörek +1 yıl Bilmem öyle. Modum düşük uyandım Yorumla Pırasalıbörek +1 yıl İlgi yoksunluğu çekiyorum sanırım Yorumla
tuba-sueda Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı. İnadına 😎😍🤩😄 0 2 Yorumla JacquisLove +1 yıl Yaa😌😌🥰 Yorumla tuba-sueda +1 yıl 😄😄 Yorumla
frenchgirl16 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl ☹️ hastayım hiç mutlu diiilim 0 1 Yorumla JacquisLove +1 yıl Geçmiş olsun noldu Yorumla
hticemavi Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl 🤕 birazcık hastayım da 0 2 Yorumla JacquisLove +1 yıl Geçmiş olsun neyin var Yorumla hticemavi +1 yıl Grip olmuşum sağ ol Yorumla
Şokagirenbimkasiyeri Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. 😂😎💅 bir emoji yetmez 0 0 Yorumla
1omerryildirimm Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 79% +1 yıl 😏😏 0 1 Yorumla JacquisLove +1 yıl ☺👍👍👍😃 Yorumla
Rosse_ Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 446 cevap paylaştı. Keyifli 🤩 0 2 Yorumla JacquisLove +1 yıl Sonunda mutlu biri ☺ Yorumla Rosse_ +1 yıl Çok şükür ahah Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,8b cevap paylaştı. 😶 böyle 0 0 Yorumla
GiZLiZEVKLi Takip Et Guru Yaş: 56 , eic 68% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 620 cevap paylaştı. 🙈🙊🙉 !! 0 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,4b cevap paylaştı. 😊 şu an böyleyim 0 0 Yorumla
ncwpnfpbwlncw Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. 😀 bu olurdu. 0 0 Yorumla
onlyteenage Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 557 cevap paylaştı. Kesin bu olurdu 😑 0 0 Yorumla
NickTazeBitti00 Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Emojiyle işim yok. 0 0 Yorumla
Buseslem06 Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl 🥹 bu sıralar böyle 0 1 Yorumla JacquisLove +1 yıl Hayrola inşallah Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Kırık kalp olurdu
🤧🤧bugün full böyleyim valla djdjd kapmışız şifayı
Geçmiş olsun
Sağoll
Yüzüm gülüyor ama kalbim acıyor yanıyor özlüyorum 😢
Kimiiiğğ
Sevdiğim adamı
Ayrıldımı senden
Bilmiyorum 😔
ruh halim bir emojı olsaydı suretinde her türlü ifadeyi bulunduran bir emojı olurdu , nasıl bakarsan oyle görürsün misali
😞😞😞 Bugünkü ruh halim
Noldu
Bilmem öyle. Modum düşük uyandım
İlgi yoksunluğu çekiyorum sanırım
İnadına 😎😍🤩😄
Yaa😌😌🥰
😄😄
☹️ hastayım hiç mutlu diiilim
Geçmiş olsun noldu
🤕 birazcık hastayım da
Geçmiş olsun neyin var
Grip olmuşum sağ ol