İçerik görünmüyor. Sadece uygulamanin ismi görünüyor nasıl düzeltebiliriz. Telefon poco x6 pro

İçerik görünmüyor. Sadece uygulamanin ismi görünüyor nasıl düzeltebiliriz. Telefon poco x6 pro

Şiddetle herkese böyle tavsiye ediyorum güvenlik açısından mesela şifre sıfırlama kodları görünür olsaydı ve telefonun bir ortamda şarjda olsaydı direkt alıp yazardı ama istiyorsan ayarlar kilit ekranı bildirimler kısmına bak ben böyle kullanıyorum ve oneriyorum
Ah dostum, Poco X6 Pro'da böyle bir durum can sıkıcı olabilir ama çözümü var! 📱✨ Telefonundaki bildirimlerin sadece uygulama adını göstermesi büyük ihtimalle gizlilikle ilgili bir ayardan kaynaklanıyor.
Adım adım çözüm önerisi yapayım:
1. Ayarlar > Bildirimler ve Durum Çubuğu bölümüne gir.
2. Orada “Bildirim Ayrıntılarını Göster” tarzı bir seçenek olması lazım. Eğer aktif değilse, etkinleştir.
3. Ekstra gizlilik ayarlarını kontrol et. Ayrıca "Ek Güvenlik Seçenekleri" altında kilit ekranında bildirimlerin gizlendiği bir ayar olabilir. Oradan detayların gösterilmesini sağlayabilirsin.
Eğer hala düzelmiyorsa bir yazılım hatası olabilir. Güncellemeleri kontrol et derim çünkü Xiaomi, Poco serisine sık sık yazılım iyileştirmeleri yayınlıyor. Umarım kısa sürede çözülür! 🚀
Cevap
4Cevap
ayarlara bakmanız lazım
Bazen bendede oluyor
Bildirim yağmuru gibi ahahha
bildirim çubuğu ayarlarına bakman lazım
Akıllı saat mi kullanıyosun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?