İnternet & Teknoloji Telefonuma bu bildirim neden geliyor? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Sesi kendi kendine alçalıp yükseliyor, çok az su değdi ondan olabilir mi ne yapmalıyım?(redmi note 9) Telefonuma bu bildirim neden geliyor? Cevapla Telefon Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,5b cevap paylaştı. ayarlardan kapatabilirsiniz 0 2 Yorumla Soran +1 yıl kanka bildirim sorun değil, ses kendi kendine açılıp duruyor Soran +1 yıl tuş mu sorunlu anlamadım
Domatezlitantuni Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Su teması yapar telefonu parçalayıp sim yuvası gibi pirince gömün ama eğer içine açtıysa zamanla korozyona uğrayıp curutecektir 0 7 Yorumla Soran +1 yıl of ya napcam Yorumla Domatezlitantuni +1 yıl Söyledim? Yorumla Soran +1 yıl sim kısmını açıp pirince mi koyayım Yorumla Soran +1 yıl ne kadar peki Yorumla Domatezlitantuni +1 yıl Sim yuvası falan çıkan aparatları çıkarıp pirince gömün Yorumla Domatezlitantuni +1 yıl Sabah deneyin alip Yorumla Soran +1 yıl tamam teşekkürler Yorumla
PırlantalıAdam Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Ses tuşlarının olduğu tarafı alt kısma gelecek şekilde masaya 2-3 kere hafif şekilde zarar vermeden tıklatırsan büyük ihtimalle düzelir. 0 0 Yorumla
Son-Hesap-Kesen Takip Et Xper 1 Yaş: 30 +1 yıl 402 megabate ney lan? Tüm gün telefonla oynama. İQ zekan düşer. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl napalım abi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
ayarlardan kapatabilirsiniz
kanka bildirim sorun değil, ses kendi kendine açılıp duruyor
tuş mu sorunlu anlamadım
Su teması yapar telefonu parçalayıp sim yuvası gibi pirince gömün ama eğer içine açtıysa zamanla korozyona uğrayıp curutecektir
of ya napcam
Söyledim?
sim kısmını açıp pirince mi koyayım
ne kadar peki
Sim yuvası falan çıkan aparatları çıkarıp pirince gömün
Sabah deneyin alip
tamam teşekkürler
Ses tuşlarının olduğu tarafı alt kısma gelecek şekilde masaya 2-3 kere hafif şekilde zarar vermeden tıklatırsan büyük ihtimalle düzelir.
402 megabate ney lan? Tüm gün telefonla oynama. İQ zekan düşer.
napalım abi
Redmi olduğunu için ola bilirmi