İnternet & Teknoloji Şu mesajdan siz olsaydınız ne anlardınız? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bu mesaj sonunda yine ben kötü oldum Allah aşkına ben ne söyledim şimdi kendi iş atmadı mı Şu mesajdan siz olsaydınız ne anlardınız? Cevapla İş Soruları Aşk Soruları Mesaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Tuğbahanımm Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Şaka yapmış ciddiye bindiğini görünce kıvırmış gibi. 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Evet bende sonradan fark ettim de şaka yapılacak bişey değil ki bu delikanlı adamız sonuçta canımız istiyor Yorumla
Yahyaayaa Takip Et Master Yaş: 30 , eic 71% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 652 cevap paylaştı. Bu ne bicim bi konu değiştirme ya hahahah 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Kızın yazdıklarını anlamayan bir ben miyim 1 5 Yorumla Soran 1 yıl Sorma ya ben anormal bişey yazdım mı sence Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hayır Yorumla Soran 1 yıl İş attı dimi bana açık açık Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evet Yorumla Soran 1 yıl Mantıklı birini görmek güzel teşekkür Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2,9b cevap paylaştı. Ergence 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Şaka yapmış ciddiye bindiğini görünce kıvırmış gibi.
Evet bende sonradan fark ettim de şaka yapılacak bişey değil ki bu delikanlı adamız sonuçta canımız istiyor
kız bu konuşmadan sonra uzun süre yazmadı mı
Bu ne bicim bi konu değiştirme ya hahahah
Kızın yazdıklarını anlamayan bir ben miyim
Sorma ya ben anormal bişey yazdım mı sence
Hayır
İş attı dimi bana açık açık
Evet
Mantıklı birini görmek güzel teşekkür
E Ayıp değil mi abi şimdi hepimiz gördük
Ergence