Kendi telefonumdan eşimin Instagramına uygulama kullanmadan, tarayıcı üzerinden giriş yapmak istedim. Eşimin şifresini onun telefonundan buldum ve kendi telefonumdan siteye girdim. Kullanıcı adına tıkladığımda iki farklı hesap otomatik olarak çıktı. "Kaydedilen şifre kullanılsın mı?" diye bir sayfa geldi ve burada da iki hesap görünüyordu. Birine tıkladım, kullanıcı adı ve şifre otomatik olarak girildi ama Instagram’a giriş yapamadım. "Üzgünüz, şifren yanlış" hatası verdi. Aynı şekilde diğer hesaba da giriş yapmayı denedim ama yine şifre hatası aldı. Ancak bildiğim hesaba giriş yaptığımda sorunsuz açıldı, çünkü zaten o hesap şu an eşimin telefonunda yüklü olan hesap. Fakat o iki farklı hesaba neden giriş yapamadığımı anlayamadım.
Bu olaydan yaklaşık 5-6 gün sonra eşimin telefonunda Instagram uygulamasını bulamadım. Hemen sordum, "Instagram nerede?" dedim. Baktı ve şaşırdı "Aaa, sen mi kaldırdın? Yoksa çocuklar mı yaptı acaba?" dedi. Hemen yeniden yüklemek istedi ama şifresini unuttuğunu söyledi. "Şifreyi unuttum" kısmına girerek birkaç şifre denedi. Ben de "Zaten kullandığın 5-6 tane şifre var, hepsini dene" dedim. Telefonu alıp şifreleri tek tek denedim (aslında şifreyi biliyorum). Yeniden yükledim hesabı. ***sizce instagramı eşim kaldırmış olabilir mi? O kaldırdıysa neden hemen yüklemeye çalıştı? kaldırıp yeniden yükleyince farkeden bir şey oluyor mu? Yani mesajlar kişiler vs siliniyor mu, siliniyor sa hangileri siliniyor? sizce bu şüpheli bir durum mu?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer