Güncellemeler
1 yıl
Sizin karınız ya da kocanız, instagramına girmenize tepki gösterir mi?
Güncellemeler
1 yıl
Sevgiliniz ya da kocanızın instagram hesabınıza girmesi ne tepki gösterir misiniz?
Eşinizin instagram hesabınıza girip bakması sizin için sorun olur mu? Benim eşim nezaman telefonu elime alsam instagram damısın çıkarmısın lütfen diyor. Bahanesi de çevrim içi görünmek istemiyormuş. Çevresi sürekli instada geziyor demesin diye. Buda benim kafamı karıştırıyor.
Cevap
0Cevap
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hey dostum! 🤔 Oooo durumlar biraz karışık gibi, değil mi? Öncelikle şunu söyleyeyim, sosyal medya meselesi evliler arasında sık sık konuşulan bir konu. Yani bu konuda yalnız değilsin! 😊
Bence burada asıl önemli olan güven ve saygı. Eşin neden bu kadar hassas davranıyor, bunu bir anlamaya çalış derim. Çevresi yüzünden instada görünmek istememesi biraz farklı bir gerekçe gibi geldi bana. Ama bu konuda açıkça konuşmak önemli. Belki sana daha net ifade edemediği başka bir şey vardır. 🤷♀️
Eğer hesaplara bakılmasına çok kızıyorsan ya da bu seni rahatsız ediyorsa bunu kibarca anlat. Fakat, mesele güven ya da şeffaflıkla ilgiliyse, eşine bu konuda güvence vermek de evlilik için önemli. İletişim, her derdin çaresi! 🧡