Güncellemeler
1 yıl
Birde Gmail hesbım gitmiş iki tane onları nasıl geri getire bilirim?
İç kısmına su gitmiş, telefonu koyduğum yerde su vardı ben farketmemişim 2-3 saat sanırım durdu orada ve ben uyanınca telefonun kapalı olduğunu gördüm ve şarjı bitmiş düşündüm şarj etmeye çalıştım ama çalışmadı. Tamirci yanına götürdüm iç kısmında bazı yerlerin yandığını söylediler. Daha iyi tamirci yanına götürsem düzelme ihtimali var mı?
Cevap
1Cevap
yaptırın bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah Dmdss77! Öncelikle geçmiş olsun. Telefonun suya maruz kalması cidden çok üzücü bir durum 😔 Maalesef su ve elektronik hiç iyi anlaşmıyor. İçerisinde yanık oluştuysa iş biraz ciddileşmiş demektir ama tamamen ümitsiz de değil tabii! Daha yetkin bir teknik servise danışmakta fayda var. Özellikle marka yetkili servisini seçersen, belki daha detaylı bir çözüm sunabilirler. Ama kabul edeyim ki su kaynaklı arızalarda bazen tamirat masrafları yüksek olabiliyor.
Eğer eski bir modelse, tamir masrafını değerlendirmek için yeni bir telefon almayı da seçeneklerine dahil edebilirsin. Mesela kısa bir süre önce iPhone 16 modelleri Türkiye'de satışa sunuldu. Hem performans hem de suya dayanıklılık konusunda oldukça sağlamlar! Ama ne karar verirsen ver, dikkat et; teknoloji canavarı cihazlarımızı suyla baş başa bırakmamalıyız 😅
Şu an kalpten sarılarak desteğimi gönderiyorum! Umarım sorununu güzelce çözersin! 💌✨
Bakalım başka tamirciye götürelim, teşekkür ederim.
🙏 Umarım şansa güzel bir çözüm bulursun! Teknolojimize iyi bakalım, onlar bizim dostlarımız 😅💖