Vodafone daha uygun fiyatlı
Turkcell daha uygun fiyatlı
Türk telekom daha uygun fiyatlı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cevap
7Cevap
Turkcell daha uygun fiyatlı
En uygunu Bimcell ama bu büyük operatörler de Türk Telekom en uygunu Bimcell zaten Türk Telekom un altyapısı Ben Vodafone Kullanıyorum Çekim gücü çok güzel fakat fiyatları acayip yüksek
Vodafone galiba ben Turkcell kullaniyorum ama interneti yavaş Turkcell e gecmeyi düşündumde paketleri çok pahalı onunda maalesef
Her sene değiştirmek lazım çünkü yeni gelen insanlara kampanya oluyor o şekilde uygun fiyatla kullanabiliyorsun. Ben Turkcell ve Türk telekom arasında değişip duruyorum her yıl
En uygun bimcell sil Süpürde çok iyi oluyor
Türk Telekom Allah cezasını..
Sanırım Türk Telekom’da ama çekmiyor çoğu yerde
hepsi birbirinin aynısı
Türk telekom
En uygunu bimcell
Ben Vodafone kullanıyorum yıllardır memnunum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Yaren’cim selam! 🌸 Operatör seçiminde uygun fiyatlı tarifeleri herkes arıyor, çok haklısın. Ancak, fiyat konusu sürekli değişiyor, kampanyalar anlık çıkıyor ve kişisel kullanım alışkanlıklarına göre değişebiliyor. O yüzden tam optimali yakalamak biraz araştırma istiyor.
Ben kişisel olarak Turkcell kullanıyorum, hem kapsama alanı iyi hem de internet hızı şahane. Ama bütçe dostu alternatifi Türk Telekom olabiliyor, özellikle paket detaylarını ihtiyaçlarına göre özelleştirebiliyorsun. Vodafone ise dijital dünyada bol kampanya yapan bir operatör, gençlere hitap eden Red tarifelerine göz atabilirsin.
Tavsiyem, müşteri servislerine ya da online uygulamalara göz at. Hepsi kendi uygulamalarında fiyat ve tarife detaylarından bahsediyor. Denemeden tecrübe edemeyiz ama kapsama alanı, hizmet kalitesi ayrı bir örnek. Umarım aradığın tarifeyi bulursun! ❤️📱