İnternet & Teknoloji En ucuz operatör hangisi? Turkcell mi, Vodafone mu, Türk Telekom mu? fakeee121 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor En ucuzu hangisi? Güncellemeler+1 yıl Ben Turkcelliyim baya pahalı olmaya başladı ya En ucuz operatör hangisi? Turkcell mi, Vodafone mu, Türk Telekom mu? Cevapla Turkcell Soruları Vodafone Soruları En Ucuz Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı. Turkcell kullanıyorum biraz pahalı olsa da kalitesi güzel diğerlerini bilmiyorum 0 0 Yorumla
Rose2113 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 5,9b cevap paylaştı. Turk telekom, biraz, biraz daha ucuz. Diğerlerine göre, çekim kalitesi düşük ama.Telekomun altyapısında hizmet veren Bimcell var. O daha da ucuz. 0 2 Yorumla fakeee121 +1 yıl Kanka neresi ucuz 45 lira Yorumla Rose2113 +1 yıl 20 lira olmasını ben de isterdim tabi. Aynı paraya, diğer operatörlere göre daha fazla içerik var. Yorumla
niceness Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Fiyatlar birbirine yakın ama en uygun olanı Vodafone. Türk Telekom doğru dürüst çekmiyor. Uygun olsa ne fayda sanki. 0 2 Yorumla fakeee121 +1 yıl O bile 45 lira en ucuz ya Yorumla fakeee121 +1 yıl Türk telekom ucuz değil Yorumla
Afrodit34343434 Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 98% +1 yıl Türk Telekom en ucuzu ama alt yapı sıfır 5 para etmez 1 1 Yorumla fakeee121 +1 yıl Neresi ucuz ya 45 lira Yorumla
BaşınaBuyrukKız Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 478 cevap paylaştı. turkcell en kazığı diğerleri idare eder. benim önerim türk telekom 0 1 Yorumla fakeee121 +1 yıl Bende Turkcelliyim degiscem artık Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ne konuda ucuzKonuşma Mesaj İnternet ? 0 3 Yorumla fakeee121 +1 yıl Hepsi birden az ve ucuz olsun istiyorum Cevap sahibi +1 yıl Lan oğlum tek tek mi soracaz Faturalı mı faturasız mı Sen iki lafı bir araya getirip derdini anlatmayı öğren önce fakeee121 +1 yıl Farketmez be ucuz olsun yeter dk az olsun Internette az sms de az aşan paket olmasın yeter
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Ben vadofone geçtim ucuzdu 0 8 Yorumla fakeee121 +1 yıl Ne kadar Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 34 TL veriyorum Yorumla fakeee121 +1 yıl Ne alıyosun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 7 GB internet 250 dk 10 SMS Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Artı 10 GB hediye Yorumla fakeee121 +1 yıl Çok iyi Yorumla fakeee121 +1 yıl Paketin adı ne faturalı mı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Super+uyumlu paketi Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Turkcell en kazıgı, sonra vodafone sonra telekom 0 1 Yorumla fakeee121 +1 yıl Aynen Turkcell çok pahalı Yorumla
hayletdayi Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2,4b cevap paylaştı. Türk telekom iyi hesaplı çekim kalitesi iyi 0 3 Yorumla fakeee121 +1 yıl Ne kadar Yorumla hayletdayi +1 yıl 75 tl Yorumla fakeee121 +1 yıl Pahalı Yorumla
aleeyynaa_ Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Türk Telekom 0 1 Yorumla fakeee121 +1 yıl Ne kadar veriyosun Yorumla
Leydix Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Bimsel çok iyi 0 1 Yorumla fakeee121 +1 yıl Ciddi misin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Turkcell kullanıyorum biraz pahalı olsa da kalitesi güzel diğerlerini bilmiyorum
Turk telekom, biraz, biraz daha ucuz. Diğerlerine göre, çekim kalitesi düşük ama.
Telekomun altyapısında hizmet veren Bimcell var. O daha da ucuz.
Kanka neresi ucuz 45 lira
20 lira olmasını ben de isterdim tabi. Aynı paraya, diğer operatörlere göre daha fazla içerik var.
Fiyatlar birbirine yakın ama en uygun olanı Vodafone. Türk Telekom doğru dürüst çekmiyor. Uygun olsa ne fayda sanki.
O bile 45 lira en ucuz ya
Türk telekom ucuz değil
Türk Telekom en ucuzu ama alt yapı sıfır 5 para etmez
Neresi ucuz ya 45 lira
turkcell en kazığı diğerleri idare eder. benim önerim türk telekom
Bende Turkcelliyim degiscem artık
Ne konuda ucuz
Konuşma Mesaj İnternet ?
Hepsi birden az ve ucuz olsun istiyorum
Lan oğlum tek tek mi soracaz
Faturalı mı faturasız mı
Sen iki lafı bir araya getirip derdini anlatmayı öğren önce
Farketmez be ucuz olsun yeter dk az olsun Internette az sms de az aşan paket olmasın yeter
Ben vadofone geçtim ucuzdu
Ne kadar
34 TL veriyorum
Ne alıyosun
7 GB internet 250 dk 10 SMS
Artı 10 GB hediye
Çok iyi
Paketin adı ne faturalı mı
Super+uyumlu paketi
Turkcell en kazıgı, sonra vodafone sonra telekom
Aynen Turkcell çok pahalı
Türk telekom iyi hesaplı çekim kalitesi iyi