Turkcell mi? Vodafone mu? Türk Telekom mu? Hangisi daha iyi Kendime sim kart almayı düşünüyorum da 3 arasında kararsız kaldım Hangisinin İnternet Bağlantı Hızı daha güçlü 3 Arasında Görüşlerinizi Bekliyorum.
TURKCELL
Vodafone
Türk Telekom
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Turkcell Mi? Vodafone mu? Türk Telekom mu? Hangisi Daha İyi?
Turkcell kullanıyorum ama ne kadar memnunum o konuda biraz sıkıntılıyım çünkü paketlerin fiyatlarını biraz pahalı buluyorum Vodafone'da şebeke sorunu olabiliyor tanıdığım bir kaç kişinin telefonunda şebeke sorunu vardı hangi şebekeyi kullandığını sorduğumda Vodafone diyorlardı :D Türk Telekom hakkında pek kötü bir şey duymadım fiyatları nasıl bilmiyorum ama Turkcell kadar yüksek değildir Bana soracak olursan Turkcell hattımı iptal edip Türk Telekom'a geçmeme az kaldı ama önce araştırmam gerek size de araştırmanızı tavsiye ederim eğer çevrenizde Türk Telekom kullanan varsa fikirlerini öğrenebilirsiniz ve beni de haberdar ederseniz sevinirim aynı şekilde ben de arkadaşıma soracağım
Ben İkisini de Kullanmış Birisi Olarak Vodafone Daha Güçlü Çekiyor Türk Telekom Benim İlk Hattımdı Oda Güçlü Çekiyor du ama bazı yerlerde neredeyse hiç çekmiyor du hiç çekmeme sorunu şehir dışında Oluyor genellikle ama Vodafone öyle değil benide biraz şaşırttı zaten uzun yolda bile çekti biraz zorlandı ama pes etmedi Vodafone Turkcell Hiç Kullanmadım ama Benim tahminim Turkcell Vodafone hemen hemen denklerdir Benim Önerim Vodafone Öneriyorum şu an da Vodafone 4g kullanıyorum 25 GB İnternet 250 sms ve 750 dk paket kullanıyorum fiyatı da 35 TL
İnternet & Teknoloji konusunda 2,2b cevap paylaştı.
Ucuzluk bakımından Türk Telekom hizmet bakımından Turkcell iyi çekip çekmeme sıkıntısı hepsinde var baz istasyonu az olunca çekmez ya da alt yapı yetersiz olursa hiç çekmez.
Hmm olabilir öyle aksamalar Yaptıkları doğru demiyorum yanlış anlamayın sadece bazen öyle aksaklıklar olabilir dedim koskoca marka yani müsait değiller