Windows 10 du dün beni durduk yere kurtarma ekranına atıyordu bilgisayaranız onaramadı hatası veriyodu windows kurmayı denenedim daha sadece format atmayı denedim olmadı
Sağlamda ekranı flan sinirlendim olmadığı için ekrana yumrut attım sonrada ekrana mause i fırlattım kırılmadı taş gibi mubarek modeli Casper Nirvana C500
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Windows start dosyası arızalanmış orjinal Windows ile kurtarma yapacaksın ya da yeniden format
Geçen hafta açmıştım bilgisayarımı bir şey yoktu bugün açayim dedim durduk yere böyle bişi olmuş
Programram sal bir hata eğer Hard disk gibi donanım sal bir hata değilse format ile yeniden kur
Deniyeceğim yeni format atmıştım birde 8 ay oldu
Bazı Windows lar arızalı oluyor zamanla bozuluyor normaldir
Formatta olmazsa çöpe atıcam nalet olsn ya
Yapamazsan gönder yapıp yollayım eski işim pc tamir çok basit bir sorum
İstanbul'da oturuyorum göndereyim yapabilirsen
Yapamasan haber ver
Tamamdr şimdi formatlamaya deniyeceğim :-)
Birde temiz düzgün Windows bul
Bilgisayarım zaten Windows 10 la çalışıyordu kendiliğinden bozuldu şaka gibi
Cokertme oynuyor kanka bu format gerekli
Kanka format atmayada denedim Hata veriyor
Windows kaçtı kaci yükledin
Windows 10 du dün beni durduk yere kurtarma ekranına atıyordu bilgisayaranız onaramadı hatası veriyodu windows kurmayı denenedim daha sadece format atmayı denedim olmadı
Kanka servise götür
2016 da almıştı Bilgisayarı artık servis bile destek vermezki çöp oldu durduk yere
Kanka servis dedgim yamirciye götür iste onalr bulur yolunu
Sağlamda ekranı flan sinirlendim olmadığı için ekrana yumrut attım sonrada ekrana mause i fırlattım kırılmadı taş gibi mubarek modeli Casper Nirvana C500
Casper tamire karşı kanka casperlari ta. ir edilemeyecek şekilde üretiyorlar
Kanka Parçalayıp çöpe atıcam en sonunda gerçi 9 sene iyi dayandı
Hala iş görür bence
Açılmıyorki işte nalet bilgisayar kanka sürekli beni kurtarma ekranına atıyor kırıcam olmazsa eğer
Kırma mk olur termal macun vs bakimlarida gelmiştir onlarda etkili olabilir
Ben 2 ayda bir termal macun takviyesini kendim yapıyordum fanlarını bile temizliyordum durduk yere bozuldu serefsiz bilgisayar
Kir kanka o zaman kiriklarini al
Valla içine 2 ayda bir temizliyordum ne bk olduysa kendiliğinden bozuldu sinir küpü etti dün beni
Bir anlayana götür
Bigisayarım açılmıyor beni sürekli kurtarma ekranına atıyor