Selam dün akşam bilgisayarda olan işlerimi bitirdikten sonra bilgisayarı kapata tıkladım ama kapanmadı ama açık uygulamada yoktu onuda sormadı 5dk sonra tekrar kapata tıkladım yine kapanmadı yeniden başlat dedim biraz bekletti
Kişisel bilgisayarınız bir sorunla karşılaştı dediOndan sonra hiç açılmadı bugün de denedim yok0xc00000f bu hatayı veriyor İnaccesible boot device diyor Ne yapmalıyım format ile düzelir miNoldu bu bilgisayara ki anlamadım şimdi ben
Kişisel bilgisayarınız bir sorunla karşılaştı dediOndan sonra hiç açılmadı bugün de denedim yok0xc00000f bu hatayı veriyor İnaccesible boot device diyor Ne yapmalıyım format ile düzelir miNoldu bu bilgisayara ki anlamadım şimdi ben
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
https://answers.microsoft.com/tr-tr/windows/forum/windows_10-other_settings-winpc/windows-10-0xc00000f-hatas%C4%B1/dab5684e-d12a-412c-8657-47701663778a
bi buraya baksan çözüm bulabilirsin. Girişte disk hatası gibi görünüyor
Güvenli mod diye birşey vardı onuda yaptım işe yaramadı
Geçmişe geri yükleme yapamıyormusun
İşletim sistemin çökmüş sanırım , format tek çözümü
Peki nasıl bir anda oldu onu anlayamıyorum kasmıyor o kadar normalde
Windowsun kendi hataları diyebiliriz bu tür hataları ben de aldım 2-3 defa format dışında bir çözüm bulamadım
Bilgisayar programlarının güncelli olmamasından oluyor olabilir eski olmasından kaynaklanıyor olabilir
Tamam sağolun
Rica ederim
bir şey silmişsin galiba knka
Virüs programı var mı idi
Erotik sitelere girdiysen virüs bulaşmıştır
Hiçbir siteye girmedim yt açıktı microsf hotmail birde
Oyun program kurdun mu peki
Önceden programlar vardı oyun için yoktu ama Kaspersky antivirüs var
Antivirüs işe yaramaz. Ben bilgisayar yazılımcısıyım benimkinde hiçbir antivirüs programı yok. Bazen o programlar bilgisayarın kendi fabrika dosyalarınıda virüs diye algılayıp siliyor ondan bilgisayar kafayı yiyor. Format at düzelir
Biri önerdi kendi kendine taramalar yapıyordu belkide ondandır denemeliyim
Yaw kendi kendine tarama yapıp önemli sistem dosyalarınıda siliyoe sonra bilgisayar arızalı çalışmaya başlıyor, eğer oyun program kurmuyosan internetten her girdiğin siteden bişey indirmiyosan p*rno sitelerinde cirit atmıyosan antivirüs programı kurmana gerek yok
Format lazım
format at