Alfanarsi sitesinden alışveriş yaparken ”geçersiz işlem” uyarısı alıyorum. Neden?

Instagram'da gördüm ve öfkemi kontrol edemeyen biri olarak ”Duygu Kontrolü” adında bir podcast almaya karar verdim; 300₺ fiyatı. İlk siteye üye olmayı istiyorlar; oldum. Sonra telefon, e-mail ve adres istiyorlar; telefon ve e-mail verdim ama adrese sadece mahalle ismi girdim. Neyse, ödeme kısmına geçtik ve ben biraz şüpheci olduğum için Papara'nın ”Hayalet Sanal Kart” kısmını kullanarak (tek kullanımlık bir kart. Alışveriş yaptığın an otomatik olarak kapanıyor) işleme devam ettim sonra onay kodu geldi, onay kodunu da girdim ama ”geçersiz işlem” uyarısı aldım. Kaç kere denememe rağmen aynı şey oldu. Sonra ”Şikayet Var” sitesine girip yorumları okumak istedim ama enteresan şekilde hiçbir yorum yoktu; onlarları da silmişler gibi... Instagram hesaplarındaki gönderilerin beğeni ve yorum kısmı da kapalı; nadiren canlı yayın açıyorlar, o kadar... Ne yapmalıyım? Kullandığım banka kartı bilgilerimi mi gireyim yoksa almaya gerek yok mu? İnternette de buna benzer ücretsiz içerikler bulabilir miyim? Bu siteden alışveriş yapanlar tecrübelerini paylaşabilirler mi?
Banka kartı bilgilerini gir
Almaya gerek yok
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Alfanarsi sitesinden alışveriş yaparken ”geçersiz işlem” uyarısı alıyorum. Neden?