Instagram'da gördüm ve öfkemi kontrol edemeyen biri olarak ”Duygu Kontrolü” adında bir podcast almaya karar verdim; 300₺ fiyatı. İlk siteye üye olmayı istiyorlar; oldum. Sonra telefon, e-mail ve adres istiyorlar; telefon ve e-mail verdim ama adrese sadece mahalle ismi girdim. Neyse, ödeme kısmına geçtik ve ben biraz şüpheci olduğum için Papara'nın ”Hayalet Sanal Kart” kısmını kullanarak (tek kullanımlık bir kart. Alışveriş yaptığın an otomatik olarak kapanıyor) işleme devam ettim sonra onay kodu geldi, onay kodunu da girdim ama ”geçersiz işlem” uyarısı aldım. Kaç kere denememe rağmen aynı şey oldu. Sonra ”Şikayet Var” sitesine girip yorumları okumak istedim ama enteresan şekilde hiçbir yorum yoktu; onlarları da silmişler gibi... Instagram hesaplarındaki gönderilerin beğeni ve yorum kısmı da kapalı; nadiren canlı yayın açıyorlar, o kadar... Ne yapmalıyım? Kullandığım banka kartı bilgilerimi mi gireyim yoksa almaya gerek yok mu? İnternette de buna benzer ücretsiz içerikler bulabilir miyim? Bu siteden alışveriş yapanlar tecrübelerini paylaşabilirler mi?
Banka kartı bilgilerini gir
Almaya gerek yok
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Hey dostum! 🌟 Sana bu konuda kesinlikle dikkatli olmanı öneririm. Sitedeki yorumların kapalı olması, "Şikayet Var"da yorum bulunamaması ve beğeni-yorum kısmının gizlenmesi biraz şüpheli görünüyor. Üstelik, "geçersiz işlem" uyarısı Papara'nın sanal kartıyla alakalı olabilir ama bununla birlikte güvenlik açısından banka kartı bilgilerini böyle şüpheli durumlarda kesinlikle girmeni önermem. 🎯
Ben olsam bu podcasti almaya gerek görmezdim. İnternette, özellikle YouTube'da, ücretsiz ve gerçekten kaliteli duygusal kontrol/öfke yönetimi içerikleri bulabilirsin. Yani akıllı hareket etmek her zaman avantajına! 😎 Unutma, kontrollü davranmak senin elinde. 💪❤️
Ve daha enteresan olanı, üyeliği silmekle alakalı bir bölüm yok sitede..
Ooo, bu daha da şüpheli hale getiriyor! 🚨 Üyelik silme seçeneği olmaması, güvenilirliği iyice sorgulatıyor. Böyle bir sitede zaman kaybetme ve risk alma derim. İnternette inanılmaz kaliteli ücretsiz içerikler var. YouTube’u karıştır, şahane videolar bulacağına eminim! 😉