Yaklaşık 2 aydır Trendyol uygulamasından alışveriş yapamıyorum. Ne yemek ne normal alışveriş. Sepete ekliyorum alacaklarımı kart bilgilerini girip doğrulama kodunu giriyorum " şu an isteğinizi gerçekleştiremiyoruz. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz." hatası veriyo. Kartımla alakalı hiç bir sorun yok. Her zaman kullandığım kartım ki yinede bankayı arayıp teyit ettirdim. Uygulamayı silip yeniden yükledim, üyeliğim harici üyelik açıp denedim, bütün üyeliklerimi silip sıfırdan oluşturdum, canlı destek hattının dediklerini denedim yok yok yani hiç bir şekilde çözüm bulamadım. Masaüstü sitesinden sipariş gerçekleştirebiliyorum ama masaüstü sitesindende yemek sipariş özelliği yok sadece uygulamada var. Var mı bu sorunu yaşayıp çözüm bulabilen?
Trendyol uygulamasından alışveriş yapamama sorunu?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
7Görüş
Internet alisverisine kapanmis olabilir mi?
Yani herseyi yapmis olmana ragmen olmamasi cok tuhaf...
Trendyol sana küsmüş 😇😃
Olamaz çünki diğer uygulamalarda alışveriş yapabiliyorum. O kaybeder 😀😀🤪
Bende soyle birsey oldu. Ibanlarina para yatirmam gerek oldu. Musteri hizmetlisi ibani verdi yatirdim. ama dekontu bir turlu gonderemiyorum. Ekleme yapamiyorum. Deli cikicam. Dedigin herseyi bende yaptim filan. Olmuyor olmuyor. Sahsi telinize ss atayim diyorum 😃 yok olmaz diyorlar filan... Sonradan anlasildi ki telefonumdaki ayarlardan bir ayar kapali. Bir de orayi bi kurcala derim. Birde baska bi telden ayni kartla dene bakalim. Sorun kimde 😊
*Hahah o kaybeder tabii
Eşimin telefonundanda denedim. Başka kartımlada denedim. Müşteri hizmetlerini aradım en son bana diyo o zaman uygulamada sorun var. Sanki o kadarını anlamadım ben ee çözüm ne diyorum uygulamayı silin yeniden yükleyin diyo ben uygulamanın içinden geçmişim yani neredeyse Türk usulü bir aç kapa düzelir demeye getirdi 🤣🤣 ne yapacağımı bilmiyorum ne ayarı acaba o yaa
Uygulama ayarlarini bi kurcala. Kiyasla esininkiyle...
Allah Allah 🤔 En iyisi başka uygulamaya yönelin çözülemeyecek bi sorun gibi duruyor
Banada öyle geliyo bir umut buraya sordum
Trendyol uygulamasının eski sürümlerini yükleyerek deneyebilirsiniz, bunun için 6.26.1.669 APK sürümünü indirmeniz gerekiyor.
Denedim olmadı yine aynı hata
Başkasının telefonundaki uygulamadan denedin mi sipariş vermeyi
Evet eşimin telefonundan denedim ondada aynı hatayı verdi.
Telefonun banlanmış
Nasıl yani?
@zoomie__ sanırım trendyoldan bir kaç kez indirimli sipariş vermeye çalıştın ve trendyol bunu farketti.
Yoo normal alışveriş yaptım. Ne zaman trendyol yemekten sipariş vermek istedim o zaman sıkıntı oldu işte. Sonra ne normal ne yemek hiç bir şekilde sipariş veremedim.
Sistem bir şekilde banlamış. Çözümü biliyorum
Neymiş?
Telefonu formatlarsan yeni bir telefon gibi görünür ve ban kalkar
Kesin çözüm getirir mi
Evet kesin çözüm, benim de başıma geldi biliyorum
Hm eğer çok iade yaptıysan engel koyuyorlar
Hiç iadem yok neredeyse kaç yıldır.
Hm alahal
😑😑
Şey yap farklı bir kredi kartıyla dene
Denedim olmuyo. Akla gelebilecek her şeyi denedim
O zaman başkasının uygulamasını kullan
karalistede olabilriisiniz
Ne sebeple mesela?
Bunu firmaya bildir
Ohoo kaç kere. Şikayetvardan bile yazdım hiç bir çözüm yok. Ne yapacağım bilmiyorum
Bakiye yetersizdir
Değil işte kartımla alakalı değil. Hepsiburadadan, dolaptan kaç kere alışveriş yaptım bu durumun üzerine
Dusun düşün bulamadım
yapma bence sıkıntılı orası