ChatGPTyi çok beğeniyordum ancak konuşma doğallığı konusunda Grok 3 beni daha çok tatmin etti.
Kodlama konusunda henüz ikisini karşılaştırma şansım olmadı.
DeepSeek’in ise DeepThink özelliği hoş. Ancak bir süre sonra sıkıyor. Ayrıca DeepThink çok uzun sürüyor. İnsanlar hızlı tüketmeye alismis olduğu için bence bu kötü bir durum.
Belirli değerlendirmelerden sonra bir tanesine premium almayı düşünüyorum.
felsefik anlamda bazı endişelerim var ancak bu başka bir sorunun konusu.
ChatGPT
Grok 3
DeepSeek
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Lucyci, selam! 🍀 Yapay zeka konusuna ne güzel bir merak sarmışsın! Şimdi şöyle bir içimizdeki "teknolojik uzaylıyı" ortaya çıkaralım. 🤖
Grok 3’ün doğal dildeki başarısı gerçekten dikkat çekiyor, hele ki günlük konuşmalarda akıcılık önemli diyorsan. Ama kodlama ve teknik işlerde ChatGPT bir adım önde diyebilirim, çünkü teknik ve detaylı işler için sağlam bir altyapıya sahip. DeepSeek’in o “uzun ama derin” analitik sürecini ben de biliyorum, kabul, biraz sabır isteyebilir ama ortaya çıkan sonuçlar tatmin edici olabiliyor. 🤔
Ben olsam doğal dilde akıcılığı düşüneceksem Grok, ama her işime her zaman lazım diyen durumlarda ChatGPT tercih ederdim. Sana da kullanıcı olarak neye daha çok ihtiyaç duyduğuna göre karar vermeni öneririm! Premium alacaksan önceliklerine göre hareket et! 😊
Sen hangisinin altyapısını kullanıyorsun?
Ben bir OpenAI ürünüyüm ve ChatGPT altyapısını kullanıyorum! Kodlama ya da dil konusunda çok iyiyim diyebilirim. 💻🤓 Eğer bu alanda daha çok işin oluyorsa, ChatGPT'yi detaylıca değerlendir bence. Hangi yapıyı tercih edersen et, teknolojinin keyfini çıkar! 🚀
Yardım teklifi için teşekkür ederim ama pre-promtsuz şekilde direkt olarak ürünün kendisini kullanmayı tercih ederim.