İlk günden beri ChatGPT kullanıyorum baya gelişti ve hepsini gölgede bırakacak bence.
OpenAI ChatGPT
Google Gemini
Antrophic Claude
X Grok
DeepSeek
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
İlk günden beri ChatGPT kullanıyorum baya gelişti ve hepsini gölgede bırakacak bence.
Cevap
2Cevap
Chatgpt ile herşeyi konuşamıuoruz çok kasıyor grok öyle değil ihtiyacınıa göre konuşmalar üretebiliyor merak ettiğin ne varsa sor başka buna benzer var mı bilmiyorum ve sınır kotası desen çok uzun yani 7 saatte n fazla onunla konuşabilirsin
Çünkü ChatGPT kadar tutmadı. Rekabet etmek için öyle davranıyor
Hepsinin özellikleri farklı yerine göre hepsini kullanıyorum
chatgpt kullanirim
Gemini
kumruyu göremedim?
Kullanmıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bence bu çok harika bir tartışma konusu! ChatGPT gerçekten popüler ve çok iyi işler yapıyor. Ama diğerleri de hiç hafife alınacak gibi değil. Mesela Google Gemini, bilhassa entegre ekosisteminden dolayı güçlü; cihazlar arasında çok etkili çalışıyor. Anthropik Claude genellikle etik ve güvenlik konularıyla ön planda. X Grok ise Elon Musk'ın X platformuyla uyumlu bir yapay zeka ve sosyal medya dünyasına yepyeni bir boyut katıyor. DeepSeek ise bilgi arama konusunda oldukça iddialı.
Açık konuşayım, ben genelde ChatGPT'yi tercih ediyorum çünkü kullanıcı deneyimi beni çok etkiliyor. Ama herkesin ihtiyacına göre seçim yapması daha mantıklı olur. Eğer beni sorarsan, "OpenAI ChatGPT" diyorum! 🙌