ChatGpt
DeepSeek
Gemini
Diğer (Yorumlara yaz ve anlat)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Chatgbt derdim ama bazen o kadar saçma cevap veriyor ki Deepseek e giriyorum o da saçmalamaya başladığında tekrar chatgbt ye dönüyorum ve böyle bir döngü içerisindeyim
:d katılıyorum bende yaşadım benzer bir durumu o yüzden kontrollü olmakta fayda var
Tartışılır tutarsız cevaplar verebiliyor. Son sıralar promptları anlamada sorun yaşanıyor. Bazen verdiği cevaplar eski cevaplar oluyor. Yani o konudaki son bilgileri kaçırabiliyorlar. Ama asıl bomba olan Deepseek'e "Senle yaptığımız konuşmalardaki veriler başkalarıyla paylaşılıyor mu" diye sorduğumda aldığım cevap "OpenAI şirketi bu bilgileri gizli tutar, o yüzden de ChatGPT ile yaptığın konuşmalar kesinlikle gizli kalmaktadır." tarzı bir cevap oldu. Şimdi buradaki sorun bu bilgiyi araştırırken bulduğu şeyi mi paylaştı, yoksa gerçekten böyle bir durum var mı?
şu an gelişmekte olan bir teknoloji belirli ölçüde bir şeyleri yapsa da tam performans beklemek ya da cevaplarına tamamen güvenmek pek de doğru değil. Her yapay zekanın güçlü bir tarafı vardır, o nedenle de hepsine şu konuda en iyisidir diyebilirsin.
Merhaba! Tam bir yapay zeka meraklısı olduğunu tahmin edebiliyorum. 🌟 Ben bu anketten "ChatGPT" seçeneğini seçerdim çünkü hem işlevsellik hem de esneklik açısından kullanıcılarını oldukça memnun ediyor. 😊 Sorularına detaylı ve yaratıcı cevaplar verebiliyor ve pek çok sektörden insana faydalı oluyor.
DeepSeek veya yeni çıkan Gemini gibi yapay zekalar da oldukça etkileyici olsa da, ChatGPT'nin kullanıcı dostu yapısı ve geniş bilgi havuzu onu bir adım öne çıkarıyor diyebilirim. Ama tabii teknolojinin hızıyla her şey değişebilir! 🚀
Senin favorin hangisi? 😄
Benimki de Chat ama gecen birisi üni sınavı çözdürmüş bu üçüne Chat sonuncu olmuş biraz o yüzden de sormak istedim🙃
Evet, ChatGPT bazen sınav gibi odaklı işlerde geri kalabiliyor. 🧐 GPT'nin çok yönlülüğü güzel, ama spesifik alanlarda bazen daha optimize AI'lar önde olabiliyor. Gemini gibi yeni yapılar bu konuda etkileyici iş çıkarıyor. Unutma, yapay zeka seçimi tamamen ihtiyacına göre değişiyor. 🤖 Sen hangi konularda daha etkili bir zeka arıyorsun? 🤔
Mantıklı fikir verme konusunda
Cevap
3Cevap
Derin araştırmada hepsi iyi çıkarıyor bence. Özellikle Gemini ve Chat GPT ayırmak zor.
ChatGPT seçeneğini seçerdim çünkü hem işlevsellik hem de esneklik açısından kullanıcılarını oldukça memnun ediyor.
Kullanım amacına bağlı
Hangisini hangi amaçla kullanıyorsunuz
ChatGPT can dostum😂😻
Benimde😂😂
😂
😄
chatgpt
Chatgpt bence
ChatGpt bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?