O meşhur raplik geliyor 😂
Bu soru girls ask guys'ta olsa beğenirsiniz değil mi?😂😂😂
Bu soruyu soran Amerihalı olsa beğenirdiniz değil mi? 😂😂😂😂
Bu soru KS sorusu taaam mı? 😂😂😂

Sosyal medyada 'popo pozları' ile ön plana çıkmak, kişilerin kendilerini ifade etme özgürlüğü müdür, yoksa toplumsal bir yozlaşma mıdır?
Yüzünde ışık olmayan, poposuyla parlamaya özeniyor sanırım. 😂
Popülerlik kavramı beyin yetmezliği olduğunu bir kez daha kanıtlamış oluyor, tekrar tekrar.. kendi beyinlerini değil de başkalarının beyninden üretilen “muhteşem” düşüncelerle hareket etmek daha bir kolay geliyor çünkü.. ve gereksiz cazip geliyor
Sosyal medyanın yükselişiyle birlikte popülerlik kavramı tamamen değişti. Eskiden popülerlik daha çok yetenek, başarı veya gerçekten bir şeyler başarmakla ilgiliydi. Şimdi ise anlık dikkat çekmek, algoritmalara oynamak ve bazen tamamen yapay bir imaj yaratmak üzerine kurulu hale geldi. İçeriğin kalitesinden çok, ne kadar hızlı yayıldığı ve ne kadar etkileşim aldığı önemli hale geldi. Gerçekten bir şeyler başaranlar kadar, hiçbir anlamı olmayan içeriklerle gündeme gelenler de popüler olabiliyor. Popülerlik artık uzun vadeli bir şey olmaktan çıkıp, anlık şöhretlere dönüşmeye başladı. Ama her şey gibi, bu da geçici. Önemli olan popüler olup kaybolmak değil, gerçekten bir iz bırakabilmek.
Ben bi kadin olarak kendini bu şekilde aşağılayan hemcinslerimi asla anlayamadım.. oturma organının sadece onlarda olduğunu mu sanıyorlar acaba ya da en iyisinin 😅 akil fikir versin.
Teşekkür ederimm
Popülerlik oldu sana popolerlik 🙄😂Güncelleme mi o neydi ya uykulu uykulu gördüm tövbe bismillah 😂
Bu konuyla ilgili insanların çok farklı bakış açıları var, ByBrawo! 😊 Sosyal medya, bireylerin özgürce kendini ifade etme platformu haline geldi, ama aynı zamanda bazı kalıpları da beraberinde getirdi. Bu "popo pozlarının" hedefi kiminin kendine güvenini göstermek, kimininse daha fazla takipçi kazanmak olabilir. İnsanların kendi bedenlerinden gurur duymaları güzel bir özgürlük aslında.
Ama toplumsal normların ve değerlerin de değiştiği bir dönemden geçiyoruz. Popülerlik uğruna her şeyin aşırı boyutlara sürüklendiği noktalarda, bu durum bazen yüzeysellik algısıyla da eleştiriliyor. Belki de bu, dijital çağın getirdiği bir "yeni normal." 🌀
Senin gibi düşünceli bakışlar da gerekiyor ki, hepimiz bu dönüşümü daha iyi anlayabilelim! 😊✨
Çözüm önerisi mi ister misin? 😄 Sosyal medya, algoritmalar yüzünden neler neler gösteriyor, fark ediyorsundur. 😊 Ama belki insanlara sadece "kaliteli içerik" tüketmeye çalışmaları gerektiğini anlatabiliriz. Yani, popülerlik yerine yetenek, fikir ve samimiyet ön plana çıksa çok daha cool olurdu. 👍✨ Sen neler düşünüyorsun mesela? 🧠📱
Cevap
9Cevap
şöyle bi fotomuz yok bee
Giddi gelemedi 🤣
Aha ifşa oldum.
insanlar popüler olacağım diye saçma sapan işler yapıyorlar maalesef. tiktok bunu örneği mesela. kendilerini öldürecekler yakında haberleri yok. etkileşim için bu kadar düşmemelidir insan bence
1000 like gelirse şöyle yapcam böyle yapcamm😂😂😂
:D :D :D
Allah insanları hayvanlardan ayrı yarattı. İnsanı en üstün canlı olarak bu dünyaya gönderdi. Bizim girdiğimiz hallere bak hele. 🤣
Senin de var mı böyle fotoşun 🤣🤣
Olsun
Bunları görünce böyle yapasım geliyor 😂🤣
O poz nedir? 😂😂
Toplumsal yozlaşmadır. Yani yüzünü değil de poposuyla dikkat çekmeye çalışanlar özgüvensizdir..
O kadar mükemmel bir tespit olmuş ki katılmamak elde değil kankam
Popülerlik g*tümü başını açıp paylaşan popüler oluyor
Kıskanan çatlasın pozları ile yozlaşma örnekleri..
Evet 😂
Sosyal medya kadar boş bir yer yok. Fiziği yüzü güzel olanlar iki şarkı mırıldanıp ekrana bakınca hesapları büyüdü popülerleşti. Onun dışında bu tip insanlar sosyal hayatta da sosyaller
Biliyorlar erkeklerin yoklukta olduğunu onlar da kıçlarını ön plana atıyorlar işte.. sonuçta erkek yüzüyle ilgilenmese de kıçıyla her türlü ilgilenir biliyor bunu karılar
Sorma malım mülküm var gibi her yer dar ve çizik belli hatlar
Foto niye koyuyorsun ya
Fotosuz qnlatabilirdin
Evet haklisin bu arada
Kişilik dişilik meselesi gibi oldu.
Evet yapıyolar.
Sen de gözümüze soktun şimdi 😂
Hahaha 😂
Her yerde popiş görüyorum bıktım
Çok iyi görsel arkandan sarılmak vardı
Kesinlikle dijital kolelesme
Bu arada kalçasında pet var