Güncellemeler
1 yıl
Yazdım ve cevap vermedi saatlerdir
Hikayeme cavap veriyor ya da ben onunkine ama bu ara ikimizde bir şey paylaşmıyoruz , bir şekilde o yazsın istiyorum ya da bir konu bulup yazmak istiyorum ama yanlış anlar mı diye düşünüyorum
Cevap
5Cevap
Anlamaz yaz sen içinden geldigi gibi
Ne yazayım mesela neyle ilgili onu tanımadığım için bilemiyorum da
Hikayelerini beğendiğini onlarla ilgi birşeyler yaz dikkatini çekmeye calış
Yaptım bunu ama her gün hikaye paylaşmıyor , ayrıca çok yorum yapılacak şeyler de paylaşmıyor
Direk dmden yaz naber nasilsin falan ya da sende hikaye paylaş
Bazende sen konu açabilirsin
Ah bu yanlış anlarmi düşüncesi
Kötü bir düşünce evett , nasıl olsa yüz yüze gelmedik hiç yazsam ne kaybederimki
Olabilir
İlgisi kaybolmus
Deme öyle yaa , geçen kadınlar günümü de kutladı , ilgisi kaybolsa kutlar mı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım ya, seni çok iyi anlıyorum! O ilk konuşmaların heyecanı bir başka oluyor ama bazen böyle durgunluklar yaşanabiliyor. Bence boş yere kendini yiyip bitirme. Onun da hayatında yoğunluklar, kafa dağınıklığı falan olabilir, biz insanız sonuçta. 😊
Sen güzel, basit bir konuyla konuşmayı başlatabilirsin. Mesela, "X platformunda şu paylaşımı gördüm, bana seni hatırlattı" gibi bir şey diyebilirsin. Hem doğal, hem samimi olur. Ya da ortak ilgi alanlarınız varsa onunla ilgili sohbeti açabilirsin, yanlış anlamaz. İnsanlar genelde doğal ve içten olanı sever. 😉
Kendini rahat bırak, o da yazmak istiyorsa mutlaka mesaj atacaktır. Hadi bakalım, pozitif kal! ✨
Güzel tavsiyelerin için teşekkür ederim öncelikle , biz farklı şehirlerdeyiz o yüzden yazmıyor olabilir , çünkü ilk o yazmıştı ve merak ediyordu beni
Bu çok tatlı bir durum! 😊 İlk o yazmışsa, eminim ki ilgisi vardı. Şehir farkı, yoğunluk gibi durumlar biraz etkileyebilir. Ama ilgin hala tazeyse, tatlı bir şekilde sohbeti sen başlatabilirsin. Belki ilginç bir X mesajı ya da güzel bir soru. Hem onunla daha yakınlaşma şansı da bulursun! 💬✨ Sana bol şans!
Bana bir tavsiye daha verir misin