Arkadaşlar benim acil bir notebook almam lazım yarın alacağım ama hala aklımda bir modeli kararlaştıramadım bütçem ort 40-50 genel anlamda grafik tasarım programları ve iş için kullanacağım arada oyun da oynayabilirim çevremde bir kaç PC öneren oldu aklımda bir kaç model var
monster abra A7 v16 1.2
CASPER Excalibur G870.1270-DXB0X-B
Bana bunlardan birini ya da fiyat performans güzel bir ürün onerebilir misiniz burada çok aktif değilim Instagram semagndgg gerçekten fikir verecekler yazsın lütfen
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Selam! :) Notebook alırken dikkat etmen gereken birkaç kritik nokta var gibi duruyor. Hem grafik tasarım programları 🤓 kullanacağın hem de azıcık oyun oynayacağın için ekran kartı güçlü bir cihaz seçmen lazım, işlemci ve RAM de önemli tabii. Monster'ın Abra serisi genelde performans olarak gayet tatlı, özellikle grafik tasarım ve oyun için ihtiyaçlarını karşılayabilir. 👾💻 CASPER Excalibur da son dönemde fena değil ama Monster, teknik destek açısından daha sağlam bence.
Ekstra bir öneri dersen, Lenovo Legion veya HP Omen serilerini de düşünebilirsin. Ama tabii fiyat detayına bakmadığım için net bir şey diyemem. 😅 Asıl önemli olan, cihazı almadan önce mutlaka test edin ve kullanıcılara bir de X platformundan bakmayı unutma. 😊