Sımdı bır kac ayarlara baktım sey dıyor İnternet kablosu takılmamıs veya duzgun takılmamıs olabılır dıyor napacam bu durumda pekı bıigısayarı yenı aldım ve ılk basta boyle sorun yoktu sımdı ıse bu cıktı
Ama öyle olsa telefonda İnternet hızlı cekmez kı hem de ayarlardan baktım İnternet kablosu duzgun takılmamıs veya kopuukluk olabılır dıyor oncelerı hızlı cekıyordu neden sımdı sorun verdı anlamadım kı
Bılmıyorum bu nootbooklardan cektıgım neyse benım of 🥺normal bilgisayar kullandıgım da boyle olmuyordu ama bu nootbooklardan hep sıkıntı cıktı once ses ayarları acılması sımdı de wıfı de sıkıntı var anlamıyorum kı
Sorun gıderıcıye baktım ve dıyor kı İnternet kablosu duzgun takılmamıs veya kopuuk olabılır dıyor bılgısayarı yenı aldım ve hıc sorun yoktu sımdı bu cıktı napmam gerek bunu anca teknik servis mı halledebilir?
Denedim olmadı sorun giderici yaptım orada da wifi kablosu duzgun takılmamıs veya bir kopukluk olabılır dedı duzeltmeye calıstım duzeltılmedi dedi sanırım bugun yarın teknik servise gitmekten baska care yok anlayan biri de yok yardım etsin 🥺🥺🥺🥺
Guncellestır diyorum bu uygulama zaten yuklu vs dedı ugrastım ama olmadı artık ya buradan anlayan bırını bulucam tanıdıklardan ya da tek care teknik servis kalıyor.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Şifreni girdiğin gibi kullanman lazım hiç internete giriyor mu bak bence
Cok donuyor ve kendı ınternetımı baglamama ragmen wıfı cubugunda sıfır gosterıyor anlamadım kı ınternette sıkıntı olsa telefonda da giremem mantıken😒
O çubuğun olup olmaması sorun değil önemli olan internete girip girmemesi aslında gitmiyorsa sorun vardır ama donuyorsa pc yi yebiden başlat öyle dene
İnternete gırıyor ama cok yavas ve hıc bır sey yapamıyorum kanser olup kırıcam bılgısayarı neredeyse acıp kapadım yenıden baslattım ama nafile
Telefonda nasıl internetin
Hızlı gayet telefonda ama bılgısayarda yavaş
Sımdı bır kac ayarlara baktım sey dıyor İnternet kablosu takılmamıs veya duzgun takılmamıs olabılır dıyor napacam bu durumda pekı bıigısayarı yenı aldım ve ılk basta boyle sorun yoktu sımdı ıse bu cıktı
İstersen aklama bağlanıp bakarım ama sorun yoktur bence çünkü telefonda olan internet pc de zayıf olabilir
Ama öyle olsa telefonda İnternet hızlı cekmez kı hem de ayarlardan baktım İnternet kablosu duzgun takılmamıs veya kopuukluk olabılır dıyor oncelerı hızlı cekıyordu neden sımdı sorun verdı anlamadım kı
Genelde bi sorun olamaması lazım çünkü bazen bende kullanıyorum gayet iyi oluyor sende öyle dememesi lazım
Bılmıyorum bu nootbooklardan cektıgım neyse benım of 🥺normal bilgisayar kullandıgım da boyle olmuyordu ama bu nootbooklardan hep sıkıntı cıktı once ses ayarları acılması sımdı de wıfı de sıkıntı var anlamıyorum kı
Akşama 8 evde olurum istersen uzaktan bakarım
Olur çok teşekkür ederim 🙏
Ama bana hatırlat unurum ben
Tamam ben aksama denerim olmazsa size yazarım ilginiz ıcın cok teşekkür ederim 🙏🙏
Önemli değil asıl yardımcı olabilirsem ben mutlu olurum
Wifi kartında sorun vardır her bilgisayarda güzel çekmiyor. Modeminin uzaklığı nasıl birde?
şu an telefondaki ınternetımı bagladım bekkı olur dedım ama kendı ınternetımı baglamama ragmen olmadı
Speedtest sitesinden hız kontrolü yap bakalım değerlerin ne.
Sorun gıderıcıye baktım ve dıyor kı İnternet kablosu duzgun takılmamıs veya kopuuk olabılır dıyor bılgısayarı yenı aldım ve hıc sorun yoktu sımdı bu cıktı napmam gerek bunu anca teknik servis mı halledebilir?
Wifi unut de yine bağlan.
Denedim olmadı sorun giderici yaptım orada da wifi kablosu duzgun takılmamıs veya bir kopukluk olabılır dedı duzeltmeye calıstım duzeltılmedi dedi sanırım bugun yarın teknik servise gitmekten baska care yok anlayan biri de yok yardım etsin 🥺🥺🥺🥺
Bilgisayarıma sağ tıkla aygıt yöneticisini bul ordan ağ bağdaştırıcısını bul ona sağ tıkla güncelle de.
Yok olmadı ama teşekkür ederim yıne de 🙏🙏
Guncellestır diyorum bu uygulama zaten yuklu vs dedı ugrastım ama olmadı artık ya buradan anlayan bırını bulucam tanıdıklardan ya da tek care teknik servis kalıyor.
Devre dışı bırakıp tekrar etkinleştir.
Vala dunden berı denemedıgım sey kalmadı ya ben anlamıyorum ya da baska cıddı bır sıkıntısı var keratanin🤣🤣
😂😂
Şunu indir güncelleme için bi sıkıntı varsa güncelle yazar.
Güncelledim de zaten bılmıyorum ya kablo duzgun takılmamıs dıyor bunu duzeltmek ıcın napılır kı
Hayır sen bunu kullan
www.gezginler.net/indir/driver-booster.html
Ya teşekkür ederim bakacam hemen inşallah olur bu arada cok sag olun🙏🙏
Rica ederim.
Marka modeli neydi
HP İntel core i3 nootbook
Şunu hemen indir kur olacak
www.tamindir.com/.../
Yaaa cok teşekkür ederim eğer olursa gercekten sana minnettar olurum:)) coo sag ol tekrsrdam
Rica ederim
İnternet yavas olmasa hemen halledıcem de cok kotu ya
Telden indirip bilgisayara atıp ordan kurabilirsin
Aa tamam peki oyle deneyim cok teşekkür ederim
Rica
Paylaşımında sıkıntı vardır
Dunden beri öyle hem de kendı ınternetımı paylaştım bir de
Arızalanmış olabilir