Arkadaşlar merhaba. Bilgisayarımda Windows 10 yüklü format attıktan sonra bazı portable programlarımın setup ve kısayolunda sarı-mavi kalkan çıkmaya başladı. Ne denediysem kaldıramadım. Lütfen yardımcı olur musunuz iyice sinir olmaya başladım :(

Arkadaşlar merhaba. Bilgisayarımda Windows 10 yüklü format attıktan sonra bazı portable programlarımın setup ve kısayolunda sarı-mavi kalkan çıkmaya başladı. Ne denediysem kaldıramadım. Lütfen yardımcı olur musunuz iyice sinir olmaya başladım :(

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
sağ tıkla özellikler de uyumluluğu seç yönetici olarak çalıştır tıklıysa onu kaldır
Çok teşekkür ederim ama bu yazdığın sorunu çözmüyor. Çok denedim :(
Format atabilecek kadar bilgi olup yönetici olarak çalıştırılıyor simgesini bilmemek de ne bileyim. üniversitede bi arkadaşımı hatırladım
Ben sadece internette bilinen adıyla yazdım. O programları hiçbir zaman yönetici olarak çalıştırmadım. Zaten yetkili kullanıcıyım. Nasıl geldi anlamadım.
Çalıştırmana gerek yok. O tür programlar otomatik olarak yönetici olarak çalışmaya hazırdır. Yönetici olarak çalışmazsa bazı yerlere erişim izni olmaz.
Ya pdf açıcının ne alakası var erişimle. Aynı uygulama win 7 de sorunsuz çalışıyor
Ne kullandığına göre değişir. Başka program kullanmak yerine Google Chrome kullanabilirsin.
dosyalar yönetici olarak çalışıyor ondan o işaret çıkıyor
Nasıl kaldırabilirim
sağ tıkla özellikler de uyumluluğı seç yönetici olarak çalıştır tıklıysa onu kaldır
ama bi sorun olmaz durmasında
Yönetici olarak çalıştır tiki zaten kalkık halde ama kalkan kenesi hala duruyor:(
zaten kalkmaması lazım o işaretin niye kalkmasını istiyorsunki
kullanıcı hesap denetimi ayarları var ordan ayarları indir yeniden başlat bide öyle bak
Onu da yaptım yine olmadı. Ne illet bişey bu anlaşılır değil