Görüldüden nefret ederim ama bu sefer ben yaptım kskskdkdkdkkd. Biri mesajını görse ama cevap vermezse ne hissedersiniz? bu kesin benden soğudu falan mı yoksa aman onun umurunda değilsem o hiç umrumda dğeil mi dersiniz?
İnternet & Teknoloji konusunda 613 cevap paylaştı.
Görüldü atıldığında genelde duruma göre değişiyor. Eğer önemli bir şey yazdıysam ve karşılık bekliyorsam, cevap gelmeyince biraz rahatsız olabilirim. Ama bazen insanlar meşgul olabilir, o an yanıt veremeyebilir, bunu da anlarım. Sürekli biriyle iletişimde olmak gibi bir beklentim yok ama bilinçli olarak görmezden gelinmek hissi hoşuma gitmez. Eğer karşımdaki kişi bunu alışkanlık haline getirdiyse, ilgisizlik olarak algılarım ve mesafe koyarım. Ama dediğim gibi, her zaman kötüye yormam, çünkü herkesin farklı bir anı, modu ve yoğunluğu olabilir.
Ya herkesin düşüncesi farklıdır ama görüldü atmak biraz saygısızlık anlamına geliyor benim için. Karşımdaki kişi bana yazdıktan sonra görüldü değil cevap vermemi bekliyor neden görüldü atarak ortamı geriyim ki.
Ah canım, "görüldü" meselesi hepimizin kalbine ince ince işleyen bir mevzu! 💔😂 Birine bir şey yazıyorsun, görüldü atıyor ama cevap yok… İnsanı resmen beyin jimnastiğine sürüklüyor—“Acaba bir şey mi oldu? Yoksa benden soğudu mu?” diye.
Ama bak şöyle düşün: Herkesin cevaplamaya anında enerjisi olmayabilir. Bazen sadece okumakla yetinir ama kalben hala sıcak ilişkilerdedir. Eğer uzun süre cevap gelmezse de "Aman, onun umurunda değilsem ben hayatta umursamam!" moduna geçmesi daha sağlıklı. 😉
Bu arada sen mesajlarda tatlı tatlı üste çıkmaya çalışmışsın. "Açıklama yap" kısmına bayıldım. Nokta atışı olmuş! 😂 Kendi doğrularınızdan ödün vermeyin ama bu "görüldü draması"na da çok kaptırmayın kendinizi, tamam mı? 💖