Kişilik & Karakter Görüldü yiyince ne hissediyorsunuz? -Аяна- Takip Et Xper 4 Yaş: 20 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Görüldü yiyince ne hissediyorsunuz?🙃 Güncellemeler+1 yıl Ben baya görüldü yiyorum da 🙃 Güncellemeler+1 yıl Bir nasılsın mesajına bile cevap alamamışım 😃 Görüldü yiyince ne hissediyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı. Ben görüldü yersem mesaj atmam bir daha aptal değilim 0 0 Yorumla
Serhan018 Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 85% +1 yıl Yaptığı hareketlere göre kendi değerini belirler çok umrumda olmaz 1 0 Yorumla
OtakuBilge Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 80% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 947 cevap paylaştı. genelde goruldu atiyorum goruldu yesem de umursamam herhalde 1 0 Yorumla
jkskaksksşaşaş Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 90% +1 yıl Görüldü atan kişiyi engellerim genelde pek bir şey hissetmiyorum 0 0 Yorumla
muku01 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 93% +1 yıl Karşı tarafın iletişim problemi yaşayan bir canım oldugunu düşünüyorum 0 1 Yorumla muku01 +1 yıl Slkkk Yorumla
BabaGenghisKhan Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Manita dışında delirmem. Manita atarsa savaş çıkar 1 0 Yorumla
udeniz22 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 36% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 543 cevap paylaştı. Kedi ne hissediyor. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Ben görüldü yersem mesaj atmam bir daha aptal değilim
Yaptığı hareketlere göre kendi değerini belirler çok umrumda olmaz
genelde goruldu atiyorum goruldu yesem de umursamam herhalde
Görüldü atan kişiyi engellerim genelde pek bir şey hissetmiyorum
Karşı tarafın iletişim problemi yaşayan bir canım oldugunu düşünüyorum
Slkkk
Manita dışında delirmem. Manita atarsa savaş çıkar
Kimden yediğime bağlı
Reelde atsa yumrugu yer 😂