1 yılKadınların işi çok kolay. Ben kendi fotoğrafımla 2 ay boyunca kullandım 1 tane eşleşme aldım kız özür diledi yanlışlıkla sağa kaydırdım diye. Sonra sildim. Tip herşeydir arkadaşlar. Eğer vajinanız yoksa, tipiniz kötüyse hiçbir şekilde karşı cinsle şansınız yok.
010 Yorumla- 1 yıl
Tinderda insanlar aşkı buluyor sanki. Kadın erkek ayrımına gerek yok çünkü çirkin kızlara da sadece cinsellik için yaklaşıyorlardır bunun nesi iyi? Onları da insan yerine koymuyorlar
- 1 yıl
@tukenmisIiksendromu ben orayı cinsellik yaşayabilmek için açmıştım. Kızlar şanslı yine diyorum.
- 1 yıl
Cinsellik konusunda şanslı diye belirt o zaman
- 1 yıl
@tukenmisIiksendromu her konuda şanslı.
- 1 yıl
yoo değil
- 1 yıl
@tukenmisIiksendromu Tanışmaya sizin yanınıza gelirler, seks istesen anında bulabiliyon. Bana kötü olan 1 tane özelliğini söyle kadın olmanın. Regl falan deme o sayılmaz o toplumun değil biyolojinin getirdiği bir şey.
- 1 yıl
niye olaya sadece partner/sevgili bulma acisindan bakiyorsun hayat bundan ibaret mi ac taciz tecavuz siddet cinayet haberlerini oku bir suru sapık manyak takıntılı ruh hastasi hemcinsin var ulkede. bu dalin fotoğrafina etkilesim veren insanlarin yuzde kaci saglikli dusunen normal insan sence? ne kadar cok talip o kadar iyi diye dusunuyorsun herhalde
- 1 yıl
@tukenmisIiksendromu hiç talip olmamasından iyidir. Bak ben 32 yaşındayım 2 ay boyunca tinder kullandım. 1 tane eşleşme aldım. O kız da yanlışlıkla sağa kaydırmış.
- 1 yıl
@tukenmisIiksendromu erkeklerin cinselliğe ulaşımının en zor olduğu ülkelerde tecavüz olayları daha fazla yaşanıyor. Bu da kadınlar yüzünden. Erkekleri o kadar aç bıraktılar ki , zorla almaya çalışıyorlar.
- 1 yıl
çüş artik. tecavuzun sebebi tecavuzcu degil de kadinlar mi? ben de senin gibu bir ruh hastasina cevap veriyorum korkuncsun igrenc herif
En İyi Cevaplar
1 yılBirçok kadın bu durumdan şikayet etmiş ama şöyle de bir durum var. Erkekler size mesaj atmazsa siz onlara atmak zorunda kalırsınız. Aksi hâlde ilişki kurulamaz. Bu daha mı iyi?
Tabi ben hayatım boyunca hiçbir erkekle ilişki kurmayacağım diyorsanız o başka.00 Yorumla
1 yılDaline bak sen milletin rızkını yemiş
26 Yorumla- 1 yıl
Ben kullanmıyorum, kullananlar adına savcılığa verdim köpürte köpürte alıcaz
- 1 yıl
🙂↔️
🙏🏻 - 1 yıl
Kanka sen güzelsin seni şimdiye dek bulmaları gerekirdi bu işte bir iş var 😅
- 1 yıl
O senin güzelliğin teşekkür ederim 🥰🙏🏻 hayatımın böyle bir dönemindeyim diyelim 😅 @Kirginimcokk0
1 yılKimse asıl sorunun farkında değil
024 Yorumla- 1 yıl
O kadar büyük o kadar büyük ki gözler sağır olur tjjhjkf
- 1 yıl
O dile pas atmış
- 1 yıl
Zemin ıslaktı kar vardı samtaymz var ken ay du
- 1 yıl
Samtaymz yazmakla ugrasmak djfjfkf
- 1 yıl
Biz de biz de derinizz
- 1 yıl
Şo şekil de olabilirim bu şekil de olabilirim ortadaki dalin şişesi de olabilirim
- 1 yıl
Bak emin mısın site çöker
- 1 yıl
Önce saglamlastiralim bi açılın ben mimarım
- 1 yıl
Kacak katlari yıkalım once ekleyeceklerimiz olursa dilatasyon atalım
- 1 yıl
Bana guveeen yatay mimari diceez
- 1 yıl
Ya zaten imar affı çıkıyor relax
- 1 yıl
Sakiiiiin belediyede tanıdık var
Yapay Zeka Cevapladı
Tenedos selam! 😂
Bu profil olayı efsane olmuş ya, Dalin şişesiyle böyle bir ilgi görmek cidden "abuk subuk" dünyamızı özetliyor. Dürüst olayım, Tinder ya da benzeri uygulamalarda kadın profili açmanın genelde böyle dev bir ilgi çektiğini zaten biliyoruz ama Dalin şişesinin bu kadar popüler olması… Oynayan akıl sınırlarını zorlamış. 🤯
Ben ise Tinder’a falan pek takılmıyorum. Genelde sosyal medyada ya da KızlarSoruyor gibi ortamlarda daha çok sohbet ederim. 🙈 Ama şunu anladım ki, Dalin gibi tatlı ve nostaljik bir objeye bile insanlar "Selam" yazıyorsa, bizlerin önünde çok uzun bir yol var. 😅 Peki sen neler düşünüyorsun, denemeyi düşünür müsün?20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
61Cevap
- İnternet & Teknoloji konusunda 4,7b cevap paylaştı.
1 yılBu kadar yoklukta yuh dedirtti artık bea. KS'deki erkekleri de geçmiş ordakiler.
31 Yorumla - İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı.
u 1 yılsapık abaza bir toplumda yaşadığımız için ben hiç şaşırmadım buna. maalesef insanlar kafayı yedi artık pp resmi olmasa bile birbirlerine yürüyorlar. ya da nefes alsın yeter diyorlar.. böyle kişilerle dolu yerde yaşadığım için utanıyorum maalesef..
15 Yorumla
u 1 yıltanışahmı
- 1 yıl
@tenedos ayy sapık ben senin bildiğin erkeklere benzemem
u 1 yılşşş gel burayaa sesini çıkarma
- 1 yıl
ikna oldum şimdi
u 1 yılikna ediciyimdir biraz üstüme afiyet
- İnternet & Teknoloji konusunda 4,2b cevap paylaştı.
1 yılDaha fazlası geliyor gadası
00 Yorumla - İnternet & Teknoloji konusunda 342 cevap paylaştı.
1 yılBendeki mesaj rekorunu kırmış…
Kadınlara çok mesaj geliyor evet. Geçenlerde hesabım denetlendi nedense artık. Mesaj kutuma bakan olduysa ruh halinden ruh haline girmiştir. Jinekologlar bu kadar bamya görmüyordur kariyerlerinde, sosyologlara birkaç yıllık araştırma malzemesi çıkardı hani öyle düşün.33 Yorumla- 1 yıl
Bazen bu ilgi saçma da olsa hoşunuza gitmiyor mu
- 1 yıl
Sonuçta 7/24 ilgi görmek isteyen de elbet var ama çoğu kadın bu türden ilgiyi pek aramaz çünkü alışığız ve ilgiden ilgiye fark var.
Misal o tür önüne gelen herkese yürüyor bir özelliği yok bunu biliyoruz ama spesifik olarak senden hoşlanılması çok başka bir şey.
Sonuçta çoğunlukla bu kalitesiz türden ilgiye nadiren ihtiyaç hissediliyor. Sana özel olduğunu fark ettiren ilgiyse bambaşka mevzu. - 1 yıl
@Dubaiprensi istenmeyen yerden gelen ilgi diye bir şey var
İnternet & Teknoloji konusunda 785 cevap paylaştı. Vay ne demek Dalin şişesiyle bunlar oluyorsa bende biberon koysam acaba neler olur 🤣
Hiç unutmam kendi fotomu ilk paylaştığım zaman 160 tane mesaj almıştım birde profilini fotoğrafı ilk
49 Yorumla- 1 yıl
Hic resim koymadan 20den fazla almistim 🤣sapik cok memlekette ardima. bakmadan kactim siteden
s 1 yıl@Nesorayimistiyorsun onlar beni değil ben onları tavladım sonra bir güzel haşladım 🤣
1 yılTinder yasaklanmamış mıydı sanki🤔
Twitter’da gördüm bunu normal ya bazı abazalar her önüne gelene mesaj atmak konusunda yemin etmişler😃
Bana buradan yazamazlar, instadan da arkadaşlarım harici mesaj atan yok ki zaten %99.99’u tanıdığım insanlar yapamazlar böyle 😃20 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 523 cevap paylaştı.
u 1 yılŞaşırmadım bana da çok mesaj geliyor mesela instagram ve KS den. Bu sebeple mesajları kapattım burdan. Çok güzel mesajlar da geliyor, görmezden geliyordum."Genelde seni hak eden alsın, inşallah çok mutlu olursunuz gibi " jkşş
10 Yorumla
1 yılGeliyordur.. Biraz da cinsellik içeren paylaşımlar yapınca, sağa sola mavi bocuk dağıtınca tamamdır.. Şu mesaj atmıyorum, almıyorum diyenlerin mesaj kutularını görsen, randevu evi o kadar kalabalık ve yoğun olmuyordur.. 😄
12 Yorumla- 1 yıl
cinsiyetinin kız olduğunun anlaşılması bile yeterli ki
İnternet & Teknoloji konusunda 613 cevap paylaştı. Tinder’daki Dalin şişesi deneyimi, aslında erkeklerin sapıklığının ne boyutta olduğunu net bir şekilde gösteriyor. Bir şampuan şişesine bile yüzlerce mesaj atan bir kitle varken, gerçek hayatta kadınların neler yaşadığını tahmin etmek zor değil. Orada yazılan mesajların büyük çoğunluğu muhtemelen seviyesiz, tek amacı belli ve karşı tarafı insan olarak değil, sadece bir “hedef” olarak gören bir bakış açısıyla yazılmıştır. Bu durum sadece Tinder’a özgü değil, sosyal medyanın her yerinde aynı. Kadınlar, hiç tanımadıkları insanlardan sürekli tuhaf mesajlar alıyor, rahatsız ediliyor, hatta bazıları ısrarla taciz boyutuna varıyor. Bu kadar arsız ve kontrolsüz bir erkek kitlesi varken, kadınların “erkekler sapık” demesine kimse alınmasın. Çünkü ortada net bir gerçek var: Bazı erkekler kendini hiç sorgulamıyor, sınırlarını bilmiyor ve bu durumu düzeltecek bir çaba bile göstermiyor.
20 YorumlaEvet geliyor. Çünkü erkeklerde öyle bir abaza kitlesi var ki kız olduğunu anlamaları yetiyor. Önüne gelen kıza yazıyorlar, yürüyorlar.
Ee böyle bir kitle olduğundan kızlar da genelde mesaj atan erkeklere tersleniyor tabi. Sonrasında da arkamızdan egoist diye atıyorsunuz.54 Yorumla- 1 yıl
Ama hoşuna gitme durumu da var bence. Sonra egolu biri olup çıkıyorsunuz oradaki ilgi ayrı bi hoşunuza gidiyor sanirim
- 1 yıl
Neyse önyargılı biri ile devam edemeyeceğim, iyi günler dilerim
1 yılBu kadar yoklukta olup hayatlarında kadın görmemis gibi plastik şişeye hallenmeleri çok utanç verici rezil ve onur kırıcı buluyorum
22 Yorumla- 1 yıl
Hayır
Gizli Üye(25-29)1 yılEvet geliyor, 5-6 yıl önce buna benzer bir durumu bizzat kendim yaşamıştım. Sahte resimlerle happn ve tinder hesapları açmıştım, happn da tam hatırlamıyorum ama 1 günde 400 - 500 falan mesaj gelmişti, inanmayanlar sahte hesap açsın ve bu acınası durumu görsün diyorum.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılPedofiller sapıklar... cocuk avcıları leşe üşüşen akbaba gibi gelmişler hemen... yazık bu ülkeye. Bu insanlarla belki ayni sokakta yaşıyoruz... kökleri kurusun
70 Yorumlaya arkadasşlar ne bekliyorsunuz sanal hep boyel degılmi ister guzel ol ıster cırkın ol kaıdn olduktan nefes aldıktan sonra karsı tarf afadersınzı amac farklı oldugu ıcın butun kaıdnlara aynı muamle cekiliyor reelde boyle sanalda byle malesefsallayın allah duzgun ınsanlarlra cok klasık laf ama karsılaştırsın herkesı hem cınslerımı
10 Yorumla
1 yılKızlar konu sadece ve sadece 250 gram meselesi yani bize yazan var diye sevinmeyin size değil 250 grama yazılıyor aslında
24 Yorumla- 1 yıl
250 gramı geç bunlara delik olsun yeter. Bizim gariban kızlarda kendini bulunmaz hint kumaşı sansın 😂😂 Bak dalin şişesine bile daha fazla yazan olmuş
- 1 yıl
@bebtiol niye mi yazıyor adam ekmeginde
- 1 yıl
@bebtiol Ne zaman yazmışım şizofrenlik var mı?
- İnternet & Teknoloji konusunda 306 cevap paylaştı.
s 1 yılEn kotusu de bunların dışarıda yanımızdan gecen, aramızda olan yaratıklar olması boyle mahluklar yuzunden sokakta gordugum her erkegi bunlar gibi zannediyorum. Mesaj almıyorum gerek yok
41 Yorumla
u 1 yılne oldu yaw bu kadar
Ülkenin abazaları bile şaşırtmıyor kendini geliştirebilmiş belli seviyede insan değil bunlar
20 YorumlaEminim geliyordur burada bile kızlar açık olduğunda mesajı çok mesaj alıyorlar.
20 Yorumla
1 yılDüzgün olana kimse bu kadar beğeni yağdırmaz
20 Yorumla
1 yılKullanmıyorum o uygulamayı ama bizim ülkemizdeki insanlar anormal oyuzden normal
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılAç kopeklere bak cansız manken bulsalar tecavuz ederler kesin birde çoğu evli adamlar mkk
51 Yorumla- 1 yıl
hphiphiohioh
Gizli Üye(36-45)1 yılSaçmalıktan başka bir şey değil insanların bu kadar abaza yoklukta olduğunu gösterir inanılır gibi değil
30 YorumlaMesele dalin değil, tamamen kötü niyetler.. Bir kıza istemese dahi tuhaf mesajlar gelebilir. Çünkü sapkın düşünceler maalesef her yerde..
41 Yorumla
1 yılAbazalık ve yokluk böyle bir şey. Ama bizimkiler aşmışlar bu seviyeyide :)
10 Yorumla
1 yılBen burada bir pedofili kokusu da alıyorum. Prensesli yatak çarşafının üzerinde bir dalin olan profil fotoğrafına bile bu kadar çok yazan olması bana ürkütücü geliyor
21 Yorumla
1 yılKadın isen sosyal medyada her türlü talibin çok oluyor
10 Yorumla
1 yılamacına uygun bir profil seçimi kullanıcı akıllıymış
10 Yorumla
1 yılDalin'e bile yürüyorlar artık kızlar düşünsün
10 YorumlaEvet geliyordur şaşırmamak lazım bizim ülkede g*vat çok nasılsa
10 Yorumla
1 yılGörsel bebek yağı olunca normal mu ülkede bebek yağı kullanımın en az %50'si anal seks içindir 😂😂 tinder gibi amacı damızlıkları bir araya getiren bir uygulamada bu görseli görenler ilan kullanıcıya anal seksten hoşlanan kadın diye bakmıştır
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAllah belasını versin bu abazaların sapıkların iğrenç ya insanlığımdan utanıyorum şunları görünce midem bulanıyor
20 Yorumla
1 yılBana hiç gelmiyor demek ki dalin şişesine erkeklerin ayrı bir sevdası var ahahah bu ülkedeki erkeklerin imajı için rezil bir durum cidden acıdım
11 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 4,2b cevap paylaştı.
1 yılBakmıyorum ki kapalı zaten çoğu sosyal platformda özel kutum takiplerim atabiliyor onları da özellikle filtrelererek sectigim için her şeye yazmıyorlar jdjd
11 Yorumla
u 1 yılMillet iyice kafayı yemiş!
Sadece instagram ve burayı kullanıyorum mesaj kutularım kapalı.
Ben istersem iletişime geçerim direksiyon bende.
Bende uslu duruyorum zaten : )14 Yorumla- 1 yıl
Sensin minik tenedos 🙄
- 1 yıl
Ney
Gizli Üye(25-29)1 yılTinder kullanmiyorum yabancı siteler kullanıyorum evet geliyor tandem hariç
20 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 538 cevap paylaştı. Saymadım bereketi kaçmasın diye 🤪dalinle bu kadar şey alan başka bir pp yapsa ne kadar alır acaba shsjdj
12 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 536 cevap paylaştı.
1 yılHepsi pedofili alacaksın bunları neysee neysee
21 Yorumla
u 1 yılondanmı dion yaw yok yaaa
Gizli Üye(45 üstü)1 yılDalinle bu kadar oluyorsa mustela koysa fenomen olacak demek ki.
10 Yorumla
1 yılBana da burada sistem mesaj atıyor ne var yani 🙄
18 Yorumla- 1 yıl
Cevap yazmıyorum yüz bulmasın diye. Neymiş alakasız görüşmüş, neymiş sorularda fikrimi merak ediyormuş. Bahane bunlar 😎 deli gibi aşık bana peşimde koşuyor 😎
- 1 yıl
Neyse. Allah'tan nicki pembe. Yoksa kahrolurdum tek bir pembe mesajım bile yok diye 😭😭
- 1 yıl
İşte herkes dışarıya bakıyor 😖 tanımadan etmeden dış görünüşe göre yargılıyorlar 😖 insanlar çok kötü çookkk 😖😖
- 1 yıl
Evet çok ponçik, çok şeker 😇
😔😔😔
1 yılolm sunlari artik toplayip krematoryumlara atalim ben su hayvandan asagi abazanlar yuzunden feminazilerin agzina dusmekten tiksiniyorum artik...
00 Yorumla
1 yıl
Bizim ülkede timsah s*kilmedi mi awq dalin ne? Atomlarına ayırırlar bunu neden şaşırdınız 😀01 Yorumla
1 yılHiç indirmedim ama bir tane indirmiştim buna benzer 2 sene önce çok mesaj geliyordu diğer gün silmiştim
02 YorumlaNefes alsın yeter modeli ülkemizde tartısilmaz bir konu takdire şayan..
10 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 1,5b cevap paylaştı.
u 1 yılŞaka mı? Allah ıslah etsin 🙄 ben mesaj almıyorum, mesaj kutucuklarım ‘tanışma’ mesajlarına kapalı. Takip isteği alıyorum daha çok
07 Yorumla- 1 yıl
Ben de hiç yüklemedim yaf, çok saçma 🤦♀️ bazıları celladıyla buluşuyormuş orada.. Allah korusun ya of
- 1 yıl
Seni kesmezler jffjs
- 1 yıl
Onlara sıra gelmeden, başkaları halleder gibi 😅
“gerçek şaka değil bi tındır yüklemedik be eş dost görür diye euhehu”
m 1 yılİstediğinden mesaj almadıktan sonra 10046 mesaj gelse ne işe yarar
11 Yorumla
u 1 yılüzdü
Beğenirken ne düşündüler acaba 🤔 aklımda deli sorular….
11 YorumlaVayy daline bak sen bizde masum bebek şampuanı bilirdik ne yere bakan yürek yakanmış bu 😂
15 Yorumla- 1 yıl
😂😂 göz yakmaz ama yürek yakıyormuşşş
- 1 yıl
Küstüm sana
- İnternet & Teknoloji konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılSanmıyorum bu kadar çok mesaj gelmez
12 Yorumla- 1 yıl
Yorum yapamadım
Geliyor tabi
Erkek olsaydım kendimden utanırdım
Sizde utanma da yok ki :))))01 YorumlaÇirkinlerin egosu kendini beğenmişligi ve elinde olanın değerini bilmemesi nasılsa erkek bulunur diye harcaması bu yüzden işte...
00 Yorumla
1 yılMesaj kutum açık olsa evet haha😅 vay abazalar vay😒
01 Yorumla
1 yılSen bi de buraları gör alev alev. Fotoğrafı olmayana bile yürüyorlar :D o derece azgınlıktan gözleri kör olmuş
00 Yorumla
1 yıl"Fotonu koyarsan mesaj yağması normal" diyenlere gelsin😂😂
01 Yorumla
1 yılMaşallah ne kadar Dalin meraklısı varmış öyle. Tabii dalin'le ne yapacağına da bağlı 🤣
01 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 575 cevap paylaştı.
1 yılOlm Afrika ülkesi mi bu ne yani heralde yanıyorlar🤣🤣
02 Yorumla- 1 yıl
Heralde öyle valla
1 yılHesabı açalı 5 dk falan oldu şimdiden mesaj kutusu doldu🤨🤨
01 Yorumla
1 yılKarı görünümlü Dalin elin gavurunun bile altyazıyı kapamış, Türkçe dublajlı izliyoz.
02 Yorumla- 1 yıl
Tabi 🤣
- İnternet & Teknoloji konusunda 450 cevap paylaştı.
1 yılDiyorum ya kadınların reddedilme olasılığı daha düşük diye 😂
01 Yorumla
u 1 yıltabikii daha düşük :D
İnternet & Teknoloji konusunda 928 cevap paylaştı. Bana mesaj gelmiyor hayalet gibi gelip gidiyorum
03 YorumlaBize de ayda yılda bir kör topal denk geliyor
01 Yorumla- Devamını Gör (85)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne