Arkadaşlar ben 26 yaşındayım memurum. Hayatımda her şey süper ama sevdiğim biri yok. Bu işler aile çevresi iş çevresinden olur ama ben o kadar bahtsızım ki. Annem babam ayrı olduğu için tüm sülale konu komşu bağı kopuk. İş yerinde herkesin sevgilisi var olmasa da hoşlandığım bir tip yok. Velhasıl tinder indirdim birileriyle görüştüm genelde ilk buluşmada kaldı. Çünkü bir şey hissedemedim kimseye zaten amacı kötü olan da belli etti yol verdim...
En son memlekete gidince biriyle tanıştım. Yüz yüze görüşme olmadı sadece mesaj konuşma ama hali tavrı biraz garip geldi bana üzerime çok düştü hayal kurmaya başladı vs ben de emin olamıyorum böylesi de anormal geliyor artık ya da ben mi duygusuz adamlara denk geldim bu zamana kadar bilmiyorum.. Neyse o bana samimi gelmedi yazmadım vs ama emin değilim farklı şehirde olunca görüşme imkanı da zor geliyor... Siz ne dersiniz? tinder kullanıyorum diye kötü mü ilan edilirim? Ve böyle duygusal beyler gerçekten var mı yoksa elde edene kadar mı
En son memlekete gidince biriyle tanıştım. Yüz yüze görüşme olmadı sadece mesaj konuşma ama hali tavrı biraz garip geldi bana üzerime çok düştü hayal kurmaya başladı vs ben de emin olamıyorum böylesi de anormal geliyor artık ya da ben mi duygusuz adamlara denk geldim bu zamana kadar bilmiyorum.. Neyse o bana samimi gelmedi yazmadım vs ama emin değilim farklı şehirde olunca görüşme imkanı da zor geliyor... Siz ne dersiniz? tinder kullanıyorum diye kötü mü ilan edilirim? Ve böyle duygusal beyler gerçekten var mı yoksa elde edene kadar mı
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer