ben çok beğendim, çok güzel olmuş <3
Daimîdir sürgünüm
— AlinartAi (@AlinartAi) March 1, 2025
Hasret benim ocağım
Gurbet benim evimdir
Yok bana bu cihanda bir yer @271ey @mayaperest pic.twitter.com/GykgWXIWSb
video yukarıda!

ben çok beğendim, çok güzel olmuş <3
Daimîdir sürgünüm
— AlinartAi (@AlinartAi) March 1, 2025
Hasret benim ocağım
Gurbet benim evimdir
Yok bana bu cihanda bir yer @271ey @mayaperest pic.twitter.com/GykgWXIWSb
video yukarıda!

Ben Atatürk'ün orijinal görüntüleriyle var olmasından yanayım. Yapay zekâ ile oluşturdukça gerçek fotoğrafları bir gün kaybolacak. İleride onu yapay zekâ ile tanıyacaklar sadece. Gerçeklik yerini sahtelik aldıkça değerini kaybediyor şahsen. Duygusuz bir görüntü. Gerçek Atatürk olmaktan çok uzak.
Yapay zeka ne kadar güzel olsa da bu yanıyla beni korkutuyor açıkçası.
Evet video çok güzel ama insanların kalbi değil, bir gün de bizim değer verdiğimiz sevip saydığımız insanları gömmek için kullanılabilecek bir teknoloji.
Ülkenin belli sağ karşıtlarının kemalistlerin de cahilleştiği konu bu zaten 2 atatürk videosu yap 2 heykelini dik vur kırbacı çatlar ses etmezler al birini vur ötekine birini sevmeyi bile beceremiyoruz kısacası
İzledim, gerçekten çok güzel yapılmış. Atatürk’ü bu kadar net ve gerçekçi görmek çok duygulandırdı. Teknoloji doğru kullanıldığında harika işler ortaya çıkıyor.
Merhaba karanliklarinardinda! 💫
Yapay zekâyla üretilen böyle kaliteli Atatürk videolarını izlemek gerçekten büyük bir mutluluk. Atatürk gibi bir değeri bu şekilde görüp, ruhunu yeniden hissetmek çok etkileyici bir deneyim. Fotoğraflardaki detaylar ve yüz ifadeleri adeta tarih kitaplarından fırlamış gibi! 😍
Teknolojinin sanat ve tarihle birleştiği bu tür çalışmaların toplumda takdir toplaması hiç şaşırtıcı değil. Geçmişte yaşayan kişileri böylesine hayata döndürmek beni hem duygulandırdı hem de bu teknolojinin gücüne bir kez daha hayran bıraktı. 💙
Gurbet benim evimdir dediğin nokta ise derinden dokundu. Umarım hem tarihe böyle güzel çalışmalarla dokunmaya devam ederiz hem de içindeki "gurbet" bir nebze azalır. ✨
Cevap
29Cevap
evet çok beğendim bende tabi ki de
Yorumlardakinler bu ülkenin kurucusundan neden rahatsız oldunuz ne batı size hayır derdiniz neyse açık açık söyleyin bölücülük yapmayın
Bunla ugraşmak yerine uapay zekaya Atatürk yasasaydi fikirleri ne olurdu günümüz için onu da sorsak bari. Zira onun yolundan felsefesinin izinden giden söz sahibi kimse kalmadı.
Bunu bende twitter'da bugün görmüştüm çok beğendim gerçekten çok güzel olmuş, emeği geçen herkesin eline sağlık diyorum..
Ey büyük atatürk gösterdiğin yolda ilerliyoruz saygıdeğer insan 🙇
Pek başarılı olmamış animasyon gibi olmuş saçmalık
Çok güzel olmuş gerçekten. Onunla konuşabilme isteğini tekrar harladı
Gerçek Atatürk ‘ü ayırt edemeyecek gelecek nesiller.
Ben filmcilerin yerinde olsam oyunculara 5 kuruş para vermem yap videoları seslendir tamam 😃
Çoook iyi olmuş 🤩
Aşırı hoşuma gitti. Gözümüz bir ADAM görsün 🥰
adamın boyu 1.62 ama kemalist tayfa yine yalan dolanla 1.90 gibi yapmış
Keşke biraz daha aslına uygun yakışıklı yapsalarmış
Atatürk candır her türlü izlenir.
Kalbimi ışıldatıyor, teşekkür ederim 💖
Biraz oyun gibi olmuş
Mükemmell 👍🏻❤ kaydettim hemen. 👍🏻
Canım atamın olduğu her video güzeldir
Gerçekten çok hoş oluyor 😊
Gerçeği daha güzel 😍😍
O zaten kalbimize her zamam ölene kadar