İlk sezonu muhtemelen 6 bölümden oluşacak orijinal dizi "Atatürk" Cumhuriyetimizin 100. yılında Disney+'ta yayınlanacak. Kimler izlemeye ve duygulanmaya hazır?
İlk sezonu muhtemelen 6 bölümden oluşacak orijinal dizi "Atatürk" Cumhuriyetimizin 100. yılında Disney+'ta yayınlanacak. Kimler izlemeye ve duygulanmaya hazır?
Aras Bulut İynemli'yi ben başarılı buluyorum Atatürk rolünü de hakkıyla oynamıştır diye düşünüyorum. Çanakkale şehitliğini gezmiş biri olarak herkesin görmesini isterim. Tüylerim diken diken olmuştu. Bakalım dizi nasıl yansıtacak bunu. O önemli. Fragman çok kısa ve yüzeysel. Ama güzel olacak gibi
Ben genelde TV, sinema, vs vs vs izleyen biri değilimdir. Arada YouTube video felan izlerim. Bana göre ne üzerine olursa olsun. Tv ve sinema sektörü insanları aptallastirma ve köleleştirme üzerine kurulu bir sistemdir. Sen Atatürk'ün hayatını bilmiyosun, arastirmiyorsun. Sonra bir filmde görüp. Ne güzel adam diyosun 😂. canım. Halbuki gidip Anıtkabir kütüphanesine. Doya doya okumak var paşa mi.
Aras Bulut bu rolü kaldıracak birisi. Darko Peric ve Emma Watson dizide var. birkaç ünlü yıldız daha varmış dizide Ryan Reynolds olabilir diye söylentiler var. tam bir yıl sonra vizyona girecek.1. sezonun beğenisine göre ikinci sezon çekilecekmiş. fragman daha ilk teaser olarak verilmiş ama tabiki arka fonda çalan çanakkale türküsü duygulandırdı. iyi bir yapım olacağına eminim
Atatürk filmleri çekeceklerine Atatürk’ün bu ülkeye miras bıraktıgı gençlere yardım etsinler 1000 tane cektıler bari bu filme uaplılan masrafla gençlere ayrım olmak sızın para verilsin elin yabancı tohumları ülkemde her seyi yerken ben neden ac gezmek zorundayım nedeeeeeen simdi Atatürk filmi cekınce vıcdanlaı rahatlıyor mu yazık degıl mi bize yazıııııık degıl mı
Ayrıca Aras denen yay pak hic samımı degıl sanki bedavaya oynuyor. Kac triliyon kazanacak adam siz burada onun reklamını yapın aaa ne kdr duyarlı vatansever Atatürk’ü. Oynuyor (!)
Cevap
14Cevap
Bir kaç ay önce bencem de belirtmiştim. Aras yakışıyor ama tek sinir olduğum nokta Atatürk dizisi için imaj verdiği hali ile reklamlarda oynaması. Dizi gereği imajını bozamıyordu ama reklam yüzü olduğu için de erteleme şansı yoktu Vodafone tanıtımlarını
Yine de o imajla oynamasın isterdim reklamlarda.
Duygulandım çok güzel bir film
Herkes parasının peşinde Aras bulut iynemli burada duygusuyla oynamıyor açıkçası ben bu dizide oynamayi hakedenlerin bilindik yıllarını tiyatroya adamış birisi oynasın isterdim ama insanlar böyle bir filminde reklam ararlar dizide kim oynuyor aaa Aras oynuyor izlenir mantığıyla bakıyorlar kimse izleyeyimde neler yaşanmış diye bakmiyorlar açıkçası ben bu kolpanin bu dizide oynamasını istemezdim gitsin çukurunda sahte kabadayiligini yapsin gitsin Vodafone reklamlarinda oynasin yakışmıyor bu filme
Yorumlara bakıldığında bile ATATÜRK'ÜN değil de arasin konuşulduğu zaten dikkati cekiyor. Beni gerçek belgesel duygulandirir film tanitiminda oynayan kolpa oyuncu değil
Neden duygulanıorsunuz kimse bu diziyi vatan sevgisi ya da atatürk sevgisi için yapmıyor herkes parasının peşinde böyle olduğunu bilincede duygulanmamak lazım bu sahtekarlıktan başka bir şey değil bırakın adam mezarında yatsın atatürkün sırtından para kazanmaya çalışıyorlar
Aras abim için izlemeye değer. Biraz daha geniş vizyonlu bir fragman olsaydı iyiydi
Vatanım sensin dizidisi bitirmek için kanalı satın aldı adamlar. Disneyi de fetöcü yapmasınlar 😁 Atatürke çok benzememiş ama daha önemli olan oyunculuk. Üstesinden gelmiştir
Of ya hani tek bölüm olacaktı atatürkü sevmem ama izlemek isterdim
Emma Watson'da dizide rol alacak deniliyordu ne kadar doğru bilemem, eğer öyle olursa büyük ses getirir.
evet emma kesinleşmiş la casa de papelde oynayan darko peric var
Filmse 6 bolum degildir, 6 bölümse film degildir.
Veda filmi kadar güzeldir umarim
Bekliyoruz da 100. Yılında mi seneye mı cıkcak
Hani kivanc oynuyordu yaaa
Aras varsa güzeldir adam harika bir oyuncu
Tabii ki, merakla bekliyorum.
evet cok guzel oynamıstır kesin yine
Pek değil
Mutlaka izlerim
Nooo
Hayır
İzlemedim daha
Hayır.