taktikleri ve anlattıkları gerçekten iyi. erkeklerin düşüncelerini gayet güzel anlatıyor siz ne düşünüyorsunuz 😌

taktikleri ve anlattıkları gerçekten iyi. erkeklerin düşüncelerini gayet güzel anlatıyor siz ne düşünüyorsunuz 😌
Adil yıldırımı gördüm ve verdiği tavsiyeler böyle ciddiyetti şahsen bir kadın bu adamı dinleyip bana yürümeye çalışırsa bırak sosyal medyayı gerçek hayatta engeller hatta ülke ve isim değiştirirdim
Önceden izlemiştim çok seviyorum ya 😂
İzledim birkaç kez 😀
Olmadı 😀
Artık gerekli diğil ztn en gerekli anda işe yaramadı 😂😂
İş işten geçtikten sonra boş
Teşekkürler ☺️💙
Cevap
8Cevap
Hayır izlemiyorum
Bunlar kopy past ya. Özgün bir şey anlatan yok. Ve aşırı iticiler
Dikkatlice dinledim ama bana öyle geldi
Bunları daha çok çoluk çocuk izliyor. Pek tarzım değil böyle şeyler izlemek.
Sadece gerçek yikiklar izler
Çok severim kendilerini gayette doğrucuu
Sanki buraya da uyeydi
Nasilsin uzun zaman oldu gorusmeyeli
Bütün buglarımızı söylüyor bu da 😂
Yok ya çok sayko geliyor
Hiç bilmiyorum
hayır ne anlatıyor bu?
Bu adamı dinleyen kadın evde kalır
Niye evde kalırsan yandın 😊
Adil Yıldırıma bakarsa herkes mal 😂
olur mu kısaca bu adam hakaret eden peşinde koşan insanlardan hemen uzak durun der ama evlilikte bunların hepsi olur tadı tuzu biberidir ama durmadan sevgi insanı sıkar her ikisindede adrenalin lazım yoksa tek yönlü olur monoton yapmacık geçer sevgi ask yok olur
Kız kim 4x4 lük söylesene bana ilişkilerde ulaşılamayan hep tercih edilir ama sen kaçıyorsun :)
Kız dediğim gibi feminel yapmış bu adam seni fazla kafanı yorma akışına bırak derim yoksa bütün insanları kötü görürsün ufak kusur ararsın
Fazla dinleme bu adamı aşk 💕 sevgiye bak ama hak edene tabiki
Demekki biri yakmış canını ondan filozof olmuşsun 😂
Hangi taktikleri kullanıyorsun :)
Kurumuş gitmişsin ozaman nereye kadar böyle sürer
Bananede fazla takılma derim bu kişilerin düşüncelerine yoksa ilerde anlarsın 30dan sonra yoksa banane şimdi gençsin bir abin olarak söylüyorum bunu
Yani kısaca senin gibi insanları görüyorum burada bu adamın düşünceleriyle yaşayanlar 30dan sonra burada koca arıyor neden çünkü zamanı boşa gittiği için çözüm sorarsan çözümde yok :)
Bak görmüyormusun hepsi burdalar biz erkeklere bakma kadınlar doğurganlık bitiyor diye böyle telaş içinde yoksa o sorun olmasa evlilik dahi düşünmezler yaşlanmaktan korkuyor çoğu Adil Yıldırım bunları söylemez :)
Neyse :) kal sağlıcakla
hayır ilk defa görüyorum..
arada kahkaha atması yok mu 😂
Izliyorum
Nasıl haklı demiii😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?