Bende 1 adet soru işareti var. O da şu:
Acaba Sedat Peker bu zamana kadar çektiği videolardaki "belge" kaynaklarını Muhammed Yakut'tan mı edindi?
Konuşma şekli ve uslupları hemen hemen aynı. Acaba Sedat Peker'in örnek alarak konuştuğu kişi bu mu?
Yaptığı açıklamalar çok sağlam ve herkese kafa tutuyor.
Siz ne düşünüyorsunuz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Sadece sosyal medya kullanıcılarının bildiği, kimsenin önemsemediği, adaletin hayata geçmediği videolar. Ayrıca belgeler Muhammed Yakut’a Sedat Peker’den geçti. Onun tetikçisi Yakut.
tam tersi olabilir mi? bilemedim usluplar vs birebir aynı kafam karıştı
Yakut’un birçok mafya grubu ile bağlantısı var ama en çok görüştüğü kişi Peker. Üstelik görüşmelerinin çoğu Peker videoları ortaya çıktıktan sonra. Üslup da Peker’in üslubu zaten. Onun orijinali böyle. Sedat Peker konuşamadığı için yerine Yakut video yayınlıyor.
evet ortak akılla yapıldığı belli. zaten Sedat Peker seçimlerden önce konusacağım diyordu, o susunca Yakut konusmaya başladı.
Benim değerlendirmem de seninkiyle paralel.
Adamın ne anlatmak istediğini anlamıyorum ama yazık adamın şirketini bitirmişler canı yanınca yazık böyle bir şeye başvurmuş
bilmediğimiz daha neler var bu ülkede ah ah
Ama üzüldüm adama 12 stent varmış ne giriyorsunuz böyle pis işlere mitle ne işin olur senin
büyümek istiyorlar - illegal de yapıyorlar - böyle olunca mecbur bir dönem birilerine maşalık ediyorlar, işlerini temizliyorlar
Ne demiş sonunu düşünen kahraman olamaz müstehak ozaman
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!