1 yılne zaman görürsem o zaman cevap veriyorum. insanlar telefon bekçisi değil, meşguliyetleri olabilir. kimsenin bir mesaja anında veya kısa sürede cevap verme lüksü de zorunluluğu da yok. görüldü de atabilir. bana göre bi insanın sevgisi mesajımıza cevap verme süresiyle ölçülemez
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılİşim yoksa anında cevap veririm.
Geç cevap gelince ne yapıp yapmayacağım sürekli olup olmadığına bağlı. Bir işi varsa karşıdakinin anlayışlı olurum, diğer türlü keyfiye ve sık sık oluyorsa bende aynısını yaparım umursamaz davranır zamanla da konuşmayı keserim.30 Yorumla
1 yılaninda cevap veririm alnimda enayi yazar
12 Yorumla- 1 yıl
Yalnız değilsin 🥹
- 1 yıl
😭🙌
1 yılBen hemen cevap veriyorum enayi gibi 😃
12 Yorumla- 1 yıl
Ben de, neyse bişi yok bişi yok jdfjks
- 1 yıl
Sanki 10 saat önce yazmamış gibi trip filan atsam ben suçlu olurum sjwjwjw
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, çok tanıdık bir durum bu! 🙄 10 saat sonra gelen mesaja azıcık alınıyorum tabii, ama hemen "niye geç cevap verdin?" gibisinden sinirlenmem. Çünkü belki o kişinin yoğun bir günü oldu ya da bir şeylere yetişmeye çalışıyordu. Amaaaa tabii ki böyle hep geç cevap veren biriyse, ben de biraz soğuyorum doğrusu. ❤️🩹
Yine de, ortamı bozmayıp tatlı tatlı konuşmaya devam ediyorum. Sonuçta herkesin hayatı farklı işliyor. Ama içimden "Bu işte bir hayırlı çözüm var mı?" diye sorgulamayı da ihmal etmiyorum, hehehe. 😅 Peki ya sen, nasıl başa çıkıyorsun bu durumlarla? 🌸36 Yorumla- 1 yıl
@Hilmi_Can güvenim kalmadı kimseye
- 1 yıl
@Hilmi_Can gecdi o artık kimseye güvenmiyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
163Cevap
- İnternet & Teknoloji konusunda 676 cevap paylaştı.
1 yılGörünce yanıt veririm ama bazen iş vs. Dolayı geç bakabiliyorum 😇
80 Yorumla Anında cevap verilmek zorunda değil ancak inanın kimsenin 10 saat sonra anca dönebilecek kadar yoğun bir programı yok.
Tuvalette bile telefona bakan tonla insan var hani, bir iki dakika da olsa "iyiyim, ama meşgulüm" yazıp kaçabilecek durumda en yoğun insanlar bile.
Uyumuyorsam ve internetim, şarjım da varsa illaha o mesaja bir şekilde dönülür. Çünkü mesela ara veririm artık her ne yapıyor isem, çok yoğunsam bile "bugün yoğunum, sonra konuşalım" diyebilirim.
Ancak yoğun değilsem, telefon da elimde takılıyorsam o an dönüş yaparım. Sonra unutuyorum çünkü.10 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 526 cevap paylaştı.
u 1 yılHerkes beni çok iyi tanır. Mesela bana geç mesaj 📩atılmaz hiçbir zaman. Ben kendime saygı duyuyorum, en ufak saygısızlık hissedersem ben de 10 saat ⌚sonra yazarım. Hayatta kimseye o tavizi vermiyorum. O, 10 saat yazacak kadar rahatsa ben de bin mislini yaparım ki görsün nasıl bir his, yaşasın. Hlşşşi
40 Yorumla mesaj atanın ya da attıgım kişinin ederine göre değişiyor tavrım ama genel anlamda msjıma geç cevap verip üstüne açıklaması dandikse fazla görmezden gelmesini bilirim ama benimde 2 3 gğn sonra dönüş yaptıgım zamanlar oluyor
221 Yorumla- 1 yıl
Açıklaması ne olabilir :D
- 1 yıl
Bunu kimse böyle yazmaz :D
- 1 yıl
10 saat sonra sana cevap veriliyor ya, sorudan sapmayalım djdjs
- 1 yıl
Çay beni asla zorlamaz :D sigara ve kahve zorluyor. Konudan konuya atlama
- 1 yıl
Daha sonrası mı kalmış ya 😏
- 1 yıl
İşte sana 10 saat sonra cevap yazana ne oluyordu tam olarak djdj
- 1 yıl
Ben de onu diyorum işte, ne olmuşkine djdj niye sinirleniyon 😅
- 1 yıl
Ha yok onu demedim, onu dedim 😅
- 1 yıl
Öyleyimdir amcam, dayım 😅 böyle mi oluyordu sjdjs
- 1 yıl
😅🙏
İnternet & Teknoloji konusunda 631 cevap paylaştı. Mesajıma 10 saat sonra cevap gelirse, o kişiye karşı ister istemez bir mesafe koyarım. Bazen gerçekten meşgul olabilir, buna bir şey diyemem ama sürekli böyle oluyorsa bu beni soğutur. Çünkü ilgisini, samimiyetini hissetmediğim birine aynı şekilde karşılık veremem. Eğer bir insan gerçekten değer veriyorsa, en azından kısa bir dönüş yapar. O yüzden böyle durumlarda içimden “Tamam, anlaşıldı” diyerek ben de ona göre davranmaya başlarım.
20 YorumlaÖncelikle mesajı görmezden gelme ihtimalim yüksek, çünkü 10 saat bekletilen bir cevap genelde pek de önemli değildir. Ama diyelim ki açıp baktım, o zaman aynı şekilde karşılık veririm. Senin acelen yoksa benim de yok mantığıyla hareket ederim. Eğer gerçekten değer verdiğim biri değilse, belki hiç cevap bile yazmam. Sonuçta iletişim karşılıklı bir şey, tek taraflı ilgi çekmez.
20 Yorumla
1 yılBana bildirim gelsin yeter ki. Cevap verilecek bir konu ise anında veririm. Bekletmeyi sevmem. En azından bir işaret çakarım. Bana geç gelen cevaba da içimden sayıyorum. Verdiğin cevaba da sana da diyerek.
24 Yorumla- 1 yıl
Ahahah yazık
- 1 yıl
Hangisine anında cevap vermeme mi cevap beklememe mi?
- 1 yıl
İçinden sayışına
- 1 yıl
Ne yapayım yüzüne söylersem ayıp olur :D
1 yılHiç bu kadar gecikmeli mesaj gelmedi bana. Gelse ne yapardım, bu msjı kimden beklediğime göre değişirdi tepkim... mesela babam kardeşlerim falansa endişe ederdim ortalığı kaldirirdim hahsh
ama diyelim sevgili falan bunu yaptı o zaman gerçek bir sevgiyle muhatap olmadığımın aydınlanmasını yaşardım çünkü seven erkek 10saniye de olsa o zamanı ayırır yazar en azından şu an meşgulüm sana dönecem diye haber eder
10 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 448 cevap paylaştı.
1 yıliş için yaptığım bir mesajlaşma ise ve geç cevap verilmişse kısa bir açıklama isterim. kusura bakmayın çok yoğundum anca gördüm ya da cevap yazamadım gibi.. olağan şeyler bunlar. özel bir arkadaşlık ise diyelim mesajıma yanıt vermedi, bir süre sonra ararım... baktım yoğun, beklerim. ama bunu huy edindi ise uzak dururum
10 Yorumla
1 yılGece çalışıyorum ben genelde gündüz uyurum. Onu düşünerek belki karşı tarafta uyuyordu işi vardı vs düşünürüm. Fakat daha da fazla sürede hala cevap gelmediyse hiç bir şey yapmam. Ciddi anlamda hiç bir şey yapmam. Cevap verse dahi geri dönüş yapmam.
10 Yorumla
1 yılTlfonlar herkesin her an elinde 10 saat sonra görüyorsa bende 10 saat sonra görür uyaririm aynısını yapar aynı karşılığı alır en son engel yer kimsenin boşa çıkıp sıranın bana gelmesini beklemem
21 Yorumla- 1 yıl
Eveeet, asıl problem bu. 10 saat boyunca o telefonu elime almamış olamaz
1 yılCevaplarım ama üslubum ve tavrım değişir
Hatta anında cevap veririm.
Ama 3 hakkı vardır 3. defa yaparsa 10 saat sonra mesaj ulaşmaz kesin😂
Burjuva😱😂🤨214 Yorumla- 1 yıl
Noldu be
- 1 yıl
Ne olmuş?🤣
- 1 yıl
He son yazdığımı diyorsun
Burjuvayı
Kelimeler içerisinde burjuvayı ekleyecek yer bulamadım da sona ekledim🤣 - 1 yıl
Kaşlar çatılmış falan
- 1 yıl
Öylesine yaptım genel bir emoji kullanı mı
Yani sana özel değildi🙏🏻 - 1 yıl
Tamam :D sjjds
- 1 yıl
Gergin gergin cevapladın korktum yav
Yapma böyle şeyler
Şeker gibi insansın sen burjuva kendine gel🤣🤣🤣🤣 - 1 yıl
Abow bir şaka yaptım cevaplardan nasıl gerildim korktum anlatamam🤦♂️🤣
- 1 yıl
Anladım korktuğunu da :D kahkaha attım
- 1 yıl
Allah razı olsun valla ya burjuva gece gece uykum kaçtı tövbe tövbe 🤣🤣🥴
- 1 yıl
Ahaha :D deli misin, nolacak durduk yere
- 1 yıl
Deli olduğum doğrudur
Sen nerden biliyorsun?😱😱🤣
Siz burjuvalar herşeyi biliyorsunuz 🤦♂️🤪🤣 - 1 yıl
Biz biliriz djdj 😅
- 1 yıl
Evet 🤣🤣
Mesajıma 10 saat sonra cevap alırsam eğer yapacağım şey şu;Münkünse 10 yıl boyunca gözüme gözükmesin 😅 hiç cevap yazmasaydı ne gerek vardı ki...😒 O süre içerisinde kim bilir neler yaptı 😬
22 Yorumla- 1 yıl
Kahrolasıcaaa tipibozukiii jdfjks
1 yılMillet taktik yapmaktan iletişim kuramaz hale geldiler. Benim böyle taktiklerle işim olmuyor görünce cevabımı veririm...
37 Yorumla- 1 yıl
Beybi bu taktik olmayabilir, yani karşındakini ipliyor musun iplemiyor musun :D bunun göstergesi aslında
- 1 yıl
Sürekli yapılan birşeyse iplemiyodur e öyle birini de kimse iplemez denge önemli.😀
- 1 yıl
Yani sen de iplemezsin :D
- 1 yıl
Yani hiç umrumda bile olmaz.😀
- 1 yıl
Bu da ona bir ömür yeter 😅
- 1 yıl
E ne demişler kendine yapılmasını istemediğin şeyi bir başkasına yapma, yapıyorsa ceremesini de çeksin.😀
- 1 yıl
Kim dediyse oha yani :D cuk oturmuş jdfj
İnternet & Teknoloji konusunda 477 cevap paylaştı. 
Arkadaşlığınızı gör butonu ile düşünürüm sonra 😂😂
14 Yorumla- 1 yıl
Ahahah bu mu o :D
- 1 yıl
😅 iyiymiş
1 yılCevap veririm 10 saat sonra değil ama.
içinde bulunduğumuz dönemde bi insanın 10 saat telefonuna bakmadığına inanmıyorum.
5 sn ayıramayan biri ile iletişim kuramazsın bu yüzden 10 saat sonra dönüş aldığın kişiye bir daha görüşmeyeceğini bildiren bir mesaj yazmalısın10 YorumlaKıpırdasınlar diye yapraklarıma üflüyorum 😂
31 Yorumla- 1 yıl
Tuttum ben buniii
10 saat sonra cevap verilmesi karşındaki insana ciddi bi hakaret ayıp o kişiyle bidaha çok önemli gerekçesi yoksa konuşmayı tercih etmem
11 Yorumla- 1 yıl
Doğrusun
1 yılDeğer veren insan ne yapar ne eder bir saniye bile bulsa zaman ayırır ve dönüş yapar. 10 saat sonra dönüş geliyor ise o kişi için önemli biri değilsiniz ve sizin için zaman ayırmaya değer görmüyordur.
20 Yorumlaİfade atıp bırakırım ya da görüldü atarım. 😈 herkes hak ettiği muameleyi görür.
25 Yorumla- 1 yıl
Eh nazlanmak bu djdj
- 1 yıl
Engellemek lazım 🙄
- 1 yıl
Ama 10 saat diyoruz, tam 10 😏
- İnternet & Teknoloji konusunda 4,2b cevap paylaştı.
1 yılKimden geldiğine bağlı bazı insan aylar sonra mesaj atsa bile mesela çok yadırgamam çünkü benim hayatımda duygularımda bir anlam ifade etmiyordur ama mesela bazen bir insan olur 5 dakika bile geç yazsa dersin acaba sıkıldı mı niye böyle oldu
20 Yorumla
1 yılGördüğüm an cevap veririm. (10 saat 1 dakika sonra görürüm)
15 Yorumla- 1 yıl
Ahaha masal 😂
- 1 yıl
Sabah sabah çok espürüklü ve komiğim yine dimiii jxndnxmd
- 1 yıl
Orada sabah mı 😅
- 1 yıl
Caponistanda güneş daha yeni doğuyor 😃
- 1 yıl
Yiaaa çoksel 😅
1 yılBeni önemsemeyen sevmeyen istemeyen birine neden anında bakıp cevaplayayim. Beni terkeden adam bana hesap sormaya çalıştı neden cevap vermiyorsun neden geç cevap veriyorsun diye. Neden olabilir sizce.
10 Yorumla
s 1 yıl10 saat de çok ya kolunun kopmuş olması lazım bana yazmaması için 10 saat boyunca 😂
13 Yorumla- 1 yıl
Bir kolu koptuysa diğeri var djdj
- 1 yıl
İkisi de kopmuş olabilir
- 1 yıl
Siri var :D
1 yılBende öldü diye selanı verdirmeyi düşünüyordum derdim.
11 Yorumla- 1 yıl
😂😂
1 yılGenelde bunu yapan ben oluyorum. Bildirimlerin beni rahatsız etmesini sevmiyorum. O yüzden genekde sadece telefonum seslidedir. Eeee tabi böyle olunca çoğu şeyi açıp bakmadan görmüyorum. Ama bayağı geliştim bence bu konuda. ☺️😄
10 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yıl- + Kişiye ve mesaja göre değişir. Ama en iyisi kafaya takmamak. Bazen bana da oluyor; yazan kim olursa olsun geri yazasım gelmiyor. Çok da şey yapmamak lazım.
10 Yorumla 10 saat geç bakılması 1 güne tekabül ediyo bende o yuzden yarın dönerim ksjzgeusj
11 Yorumla- 1 yıl
Hak edilen bu aslında :D
1 yılErkekler bekler işleri ne 🤣 ama anında yazar
11 Yorumla- 1 yıl
Doğru 😌
İnternet & Teknoloji konusunda 396 cevap paylaştı. Geç mesajın bahanesi yoktur, mektup yazmıyor ki.. sevmediği için öyle davranıyordur. İstese hemen de mesaj gönderir. Sonuçta herkes telefonuyla yabıjık bir yaşam sürüyor.
20 YorumlaBazen anında cevap veriyorum ndndn telefonu elime alır almaz hissedip mi mesaj atıyorlar nedir :D mesajı görüp cevap veresim gelmeyebilir o ayrı :D öyle olursa ne zaman hatırlarsam jdndmdm
20 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 571 cevap paylaştı.
1 yılOrtaliğin a. Koymuyorum tabii ki bende 20 saat sonra cevap veriyorum
15 Yorumla- 1 yıl
O da arttırırsa süreyi :D
- 1 yıl
Arnavut inadi var bende
- 1 yıl
Eninde son pes eder o zaman
- 1 yıl
Tartişmaya açik bir konu 🇦🇱🇦🇱🇦🇱
- 1 yıl
😌
- İnternet & Teknoloji konusunda 887 cevap paylaştı.
1 yılİnsanlık hali olabilir. Hemen yazamamış olup o an uygun değildir. Ben de müsaitsem yanıt veririm. Ancak uygun değilsem, o zaman okunmadı olarak bırakır sonrasında geri dönüş yaparım. Geç de olsa muhakkak yanıt veririm.
22 Yorumla- 1 yıl
@xzywomen ☺️☺️
Görmüşsem hemen cevap veririm görüldü atmam asla ama bazen anlık bir şey olur cevap yazamam onun da açıklamasını yaparım iyi insan olmak bunu gerektirir 😉😉
20 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 4,2b cevap paylaştı. köşeye çöküp ağliom
39 Yorumla- 1 yıl
Değişik fanteziler kddjs
- 1 yıl
Al mendil 🧻
- 1 yıl
Kaç katlı lazımdı?
- 1 yıl
Sana seçme hakkını kim verdi :D skfksk
- 1 yıl
Doğru dedin djdjs
1 syfa mesaj atmışssındır , 10 sat sonra ok.. tamam hmm iyiymiş gibi kısa ve basit cevaplar alıyoram , ki aldım..
Dönüp direkt engelliyor ve bir daha görüşmüyorum.10 Yorumlasevmediğim veya ayrıldığım bir kadına bende yapıyorum, ama kaç kez kendisine söylemiştim zaten, tabii 10 saat değil 20 dk vs sonra. O an cevap vermek istemiyorum, ama gerçekten konuşmaktan zevk aldığım birisi ise veya gerçekten hoşlandığım bir kadınsa bekletmem
10 Yorumla
1 yılAçıklama yapıyorsa kusura bakma yeni görüyorum gibi bir özürvari bir mesaj aldıysam sorun etmem ama hiçbir şey olmamış gibi devam ederse bu ukalalık katlanamam
10 YorumlaMesajıma 10 saat sonra cevap verecek kişilerle konuşmam.
He bir kere olur, uyuyordur ise gidecektir ama devamli olması bize bir işarettir
10 Yorumla
1 yılBenim ex gibi güvenlik görevlisiydi sabahtan akşama kadar oturuyordu hiç bi iş yapmıyordu mesajıma hep 1-2 saat bazen 5 saat sonra geç verirdi sonra 38 saat görmedi ve sonuçhiç anında gördüğünü bilmem ayrıldım kurtuldum
12 Yorumla- 1 yıl
İyi dayanmışsın
- 1 yıl
1.5 ay dayandım bu ızdıraba 😅sonra da beni bakımsızsın diye terk etti geri döndü ama bu sefer de ben kabul etmedim😌
1 yılAnında vermeye çalışıyoruz da karşıdakinden aynı şeyi görmeyince sinir oluyorum. Buda belirli bir süre sonra hayatımdan çıkartmam demek oluyor. Madem ayıracak zamanı yok benle işi ne
10 Yorumla
1 yılBence 10 saat sonra ccevap vermesi gayet normal, konuştuğum kişilerin neredeyse hepsi telefona yapışık insanlar değil. İşleri güçleri olan meşgul insanlar, geç cevap vermesi arkadaşlığımı zedelemez. Belki o an bir aciliyeti vardır, aynısı karşı tarafta benim içibde geçerli.
10 Yorumla
1 yıl1 hafta sonra cevap veriyorum o da hani geciktireyim derken daha unutuyorum o kişinin varlığını sonradan aklıma geliyor kısa bir cevap veriyorum mesela "iyi" gibi😂
10 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 558 cevap paylaştı. Müsait isem ve değerli bir insansa gördüğüm anda cevap veririm, eğer sevmediğim biriyse biraz söver ve beklettikten sonra cevap veririm
20 Yorumla
1 yılYa bişi olmas şu görüldü ve geç yazma olayını aşın artıkın, ille bişey yapacaksanız siz de OTUZ saat sonra yazınnnnnnn.
10 Yorumla
1 yılanında cevap veririm bana o hareketi yapan biri de çok ciddi bir bahanesi yoksa bir daha konuşmam
10 Yorumla
1 yılCevabına bağlı. Gerçekten meşgul olabilir fırsatı olmamış olabilir. Çünkü bende telefonu unuturum çok bakmam..
10 YorumlaBunu 1 kere yaparsa başına bişey gelmesinden endişe ederim ama bir kaç kere yaparsa suphe ederim zaten kadınlar hisseder...
10 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 372 cevap paylaştı. Sürekli bu şekilde iletişim kuran insanla hiç muhatap olmam bana ayıracak zamanı yoksa hayatımda yeri de yok.
10 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 435 cevap paylaştı. 10 saat mi? Gece olduğunu farz edersem sabah dönerim cevaba ama gün içindeyse 3 4 saat bekler görüldü atarım.
10 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 592 cevap paylaştı.
1 yılBir sorun değil müsait olamayacağı için geçerli bir sebebi varsa tabi o kişinin sevgilim olma şartını unutmamam gerekir.
10 Yorumla Geçerli bir mazeret yoksa, ben de 11 saat sonra cevap veriyorum. Bir zaman sonra, hiç cevap vermiyorum...
10 YorumlaBir iki görmezden gelirim. Ama bir kenara yazarım. Bunu sürekli yapıyorsa kasıt bar demektir. Alakamı keserim.
10 Yorumla
1 yılKim olduğuna göre değişiyor ne yapacağım ama bu kişi sürekli böyle yapıyorsa bende aynısını yaparım
10 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 772 cevap paylaştı.
1 yıl1 defa yaparsa unuttum derim
2 defa yaparsa görmedi derim
Ama 3defa yaparsa mesajını açmam bile10 Yorumla İnternet & Teknoloji konusunda 590 cevap paylaştı. Bazen cevap vermeyi unutuyorum mesajlara zaten nadiren mesajlaşırım onunda yarısında cevap vermeyi unuturum
10 Yorumla
1 yılKasıtlı 10 saat sonra cevap verirse kendisi kaybeder. Bir yapar iki yapar mı bilemem. Ben müsait oldukça dönen biriyim
10 Yorumla
1 yılBişey düşünmem, ama bu duruma beraberinde hakkımda ağızdan çıkan olumsuz cümleler eşlik ederse durmam o yerde artık
10 Yorumla
1 yılBenim buna ciddi derecede alerjim var ondan sonra full dalga geçiyorum tırnağımın ucunu da b.. ok bulduruyorum 😂
10 YorumlaDüşmanım bile olsa anında cevap veriyorum öyle de enayi biriyim. Sürekli oluyorsa uyarırım baktım hâlâ devam ediliyor ben de görüşmeyi keserim
10 Yorumla- Devamını Gör (272)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat