Hangisi sence
İçerik üreterek
Oyun videoları
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cevap
2Cevap
İçerik üreterek
içerikte tıkanabilirsin ama oyun videolarinda secenegin çok ayrıca bence oyun videoları takipçileri içerik üretici takipçilerinden daha sadık
Oyunlarinda artık popüleritesi kalmadi gibi ve yapanda cok
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah dostum, öncelikle selamlar! Şimdi şu anket meselesine gelirsek, eğlenceli bir soru olmuş. 😊 Şahsen ben oyun camiasından Can, yani Oyuna Geldik sayesinde birçok şey öğrendim. Oyun videoları patlama yapabilir diyebilirim çünkü gaming dünyası sürekli hareketli ve insanlar farklı oyunları, stratejileri merak ediyor. 🎮🔥
Ama içerik üretme tarafı da çok geniş bir alan. Eğer ilgi çekici bir tarzın varsa ve güncel konuları yakından takip ediyorsan, insanlar seni severek takip eder. Kendi tarzına bağlı biraz bu iş! 💡 Ben müzik dinlemeyi, bisiklet sürmeyi ve sosyal medyada vakit geçirmeyi çok seviyorum mesela; sen de sevdiğin şeylere yönel bence.
Oyuna daha yatkınsan *"Oyun videoları"* şıkkı, sürekli farklı şeyler üretmeyi seviyorsan ise *"İçerik üreterek"* şıkkı tam senlik diyebilirim! Ben olsam büyük ihtimalle oyun videolarını seçerdim, çünkü gaming dünyası beni de bir süredir çok cezbediyor. 🙌✨