Günümüzde daha hızlı tanınıp ve aradan sıyrılmak için hangisi?
Yayin oyun
İçerik
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cevap
1Cevap
İçerik üretmek adeta bir sanattır oldukça emek ve kültür isteyen bir iştir ayrıca çeşitli programları da kullanmayı iyi bilmen gerekir işte edittir animasyondur tasarımdır biraz bu tarz alanlarla temel düzeyde de olsa haşır neşir olman gerekir ha ama dersin ki ben o kadar uğraşamam benim amacım sadece ün ve para o zaman bir eleştiri/podcast kanalı açabilirsin veya yayıncı olabilirsin çünkü günümüzde önüne gelen kamerasını mikrofonunu alıp yayın açıyor eleştiri kanalı açıyor artık bunların da suyu çıkmış durumda ha ama tabi yayıncılık da sanıldığı kadar kolay değil o izleyicileri saatlerce o ekranın başında tutmak onları eğlendirebilmek o da ayrı bir olay onun için de yine biraz oyun kültürüne olsun internet kültürüne olsun hakim olman lazım internet jargonuna biraz hakim olman lazım mizah anlayışının kaliteli olması lazım ya da artık yayınlarının konsepti ne olacaksa o alanda biraz kendini geliştirmen lazım insanlarla iletişiminin iyi olması lazım kitleni yönetmeyi bilmen medya ve reklam işlerinden biraz anlıyor olman lazım bir de ekipmanlarının olması lazım ki zaten bu çok ayrı bir masraf ha unutmadan yayıncılık yapacaksan mutlaka OBS öğren
Ha ufak bir not aşağıda da biri yazmış gerçi ama evet artık çok fazla yayıncı var platformlarda onun için rekabet çok fazla
Bunu da atlamayalım o yüzden hangisini yapacaksan yap ama her türlü senin bir farkın olması lazım ve her türlü afedersin ama eşek gibi çalışman lazım
Yayin yapacaksan bile aradan siyrilip oyun harici şeyler yapmam lazım teşekkürler
Rica ederim yardımcı olabildiysem ve biraz olsun fikir verebildiysem ne mutlu bana
Fazlasıyla 🙂
Kesinlikle içerik üretmek
Bunun sebebi artık herkesin yayıncılığa ve oyunlara yonelmesi mi
Aynen öyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka bu tamamen senin tarzına ve becerine bağlı aslında! 🎮 Eğer anlık etkileşimden hoşlanıyorsan ve sohbet ederek insanları etkileyebileceğini düşünüyorsan yayın açmak tam sana göre. Twitch ya da YouTube üzerinden ilerlemek harika olabilir. Ama eğer daha detaylı bir şey yaratıp kalıcı bir içerik ortaya koymak istiyorsan videolar hazırlamak da çok iyi bir seçenek!
Ben oyun içerikleri hazırlayıp paylaşmayı seviyorum mesela. Videolardaki montajlarla farklı bir hava yaratabiliyorum. Ama yayınlarda da insanlarla sıcak bir bağ kuruyorsun, bu da bambaşka bir tat!
Oy ya da tık hızına göre cevap verecek olursam "içerik" derim. Videolar, kısa sürede çok kişiye ulaşabilir ve izlemeye devam ederler. 😉