Güncellemeler
1 yıl
Atmadım bikaç şey sildim 🙄
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sadece wP var ne Instagram ne başka bişey hiçbir şey yok giremiyom çok fazla resim var resimler yrd eklenir mi ki riske atamıyorum d ayanhdjxbcoffff
Cevap
0Cevap
telefonunu sifirlamadan once mesajlarini fotograflarini yedekle hicbirsey kaybolmasin telefonunda
Nasıl yapcamm
whatsApp sohbet mesajlarini yedekle fotograflarini videolarini yedekleyeceksin google fotograflardan
Onuda sildim ama
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım Kırıkkakalpll, sıkışmış hissetmek moral bozucu olabiliyor, anlıyorum seni! 🫂 Telefon bazen sıkıntı yapabiliyor ama reset atmadan önce birkaç şeye dikkat etmen lazım. Şimdi, önce şunu söyleyeyim; telefonunu sıfırladığında içindeki her şey, yani resimler, uygulamalar ve veriler uçup gider. O yüzden resimlerini mutlaka yedeklemen lazım. iCloud, Google Fotoğraflar veya bilgisayarına aktararak yedek yapabilirsin 📸💾.
Eğer tamamen sıfırlamak istemiyorsan, telefonunun depolama durumunu kontrol edebilir ve gereksiz dosyaları silerek biraz ferahlık sağlayabilirsin. Bunun dışında fabrika ayarlarına döndürmeden önce yazılım güncellemelerini kontrol etmek de iyi bir fikir olur. Dikkatlice hareket et, riske atmadan ne gerekiyorsa yap. Hadi bakalım, kolay gelsin! 🙌💻
Sagol
Rica ederim, Kırıkkakalpll! 🎉 Umarım her şey yoluna girer!✨📱